?T NATUURHUISJE

Contactgegevens ?T NATUURHUISJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T NATUURHUISJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T NATUURHUISJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOZEF SUV?ESTRAAT 21; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50339398 (+32-50339398) 50339398 (+32-50339398)

Fax (fax): +32 (65) 375-53-29 +32 (65) 375-53-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T NATUURHUISJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T NATUURHUISJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T NATUURHUISJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T NATUURHUISJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T NATUURHUISJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T NATUURHUISJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T NATUURHUISJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T NATUURHUISJE
Products information ?T NATUURHUISJE

BTW identificatienummer (tax): BE02368072509
Ondernemingsnummer: 5125366210
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ?T NATUURHUISJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T NATUURHUISJE
(Get full report from official database of BE for ?T NATUURHUISJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T NATUURHUISJE
Addition kinds of activities for ?T NATUURHUISJE

225499. Brei ondergoedmolens, nec | Knit underwear mills, nec
36340509. Razors, elektrisch | Razors, electric
36410202. Zaklampen, fotografisch | Flashlight bulbs, photographic
42150000. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
50740202. Ketels, kracht (industrieel) | Boilers, power (industrial)
73899936. Fotografische bibliotheekdienst | Photographic library service
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij ?T NATUURHUISJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T NATUURHUISJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T NATUURHUISJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T NATUURHUISJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

 • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

 • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

 • All round medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

 • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

 • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ElmosExpert

  Type: Vaste Job

  The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

 • psycholoog (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

Zoek naar antwoorden van ?T NATUURHUISJE in sociale netwerken
Look for responds of ?T NATUURHUISJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T NATUURHUISJE. Laat een reactie achter voor ?T NATUURHUISJE. ?T NATUURHUISJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T NATUURHUISJE. Leave a respond for ?T NATUURHUISJE. ?T NATUURHUISJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T NATUURHUISJE op de google maps. Adres en contacten ?T NATUURHUISJE
Location of ?T NATUURHUISJE on the google maps. Address and contacts of ?T NATUURHUISJE

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T NATUURHUISJE ?T NATUURHUISJE: Delbrassinne Marc | Van Arnhem P | RUTTEN TECHNIEK | Tsjechi? (Consulaat) | G-Quam SPRL

Other related companies as ?T NATUURHUISJE: Delbrassinne Marc | Van Arnhem P | RUTTEN TECHNIEK | Tsjechi? (Consulaat) | G-Quam SPRL

?T NATUURHUISJE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T NATUURHUISJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02368072509. Het bedrijf ?T NATUURHUISJE bevindt zich op het adres: JOZEF SUV?ESTRAAT 21; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in ?T NATUURHUISJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ?T NATUURHUISJE is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T NATUURHUISJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T NATUURHUISJE, openstaande posities, locatie van ?T NATUURHUISJE op de kaart.

?T NATUURHUISJE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T NATUURHUISJE, company assigned to the tax number BE02368072509. The company ?T NATUURHUISJE is located at the address: JOZEF SUV?ESTRAAT 21; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in ?T NATUURHUISJE were not found.
The main activity of ?T NATUURHUISJE is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T NATUURHUISJE is not available. You also can look at reviews of ?T NATUURHUISJE, open positions, location of ?T NATUURHUISJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T NATUURHUISJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T NATUURHUISJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T NATUURHUISJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T NATUURHUISJE, employees, financial statistics.