Herwi Babyhuis

Contactgegevens Herwi Babyhuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herwi Babyhuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herwi Babyhuis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 30; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 52 20 23 (+32-013 52 20 23) 013 52 20 23 (+32-013 52 20 23)

Fax (fax): 013 52 20 23 (+32-013 52 20 23) 013 52 20 23 (+32-013 52 20 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herwi Babyhuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herwi Babyhuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herwi Babyhuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herwi Babyhuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herwi Babyhuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herwi Babyhuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herwi Babyhuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herwi Babyhuis
Products information Herwi Babyhuis

BTW identificatienummer (tax): BE06662628173
Ondernemingsnummer: 4344238281
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Clothing - Children

Product categorie (product category): Baby accessories - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herwi Babyhuis
(Get full report from official database of BE for Herwi Babyhuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herwi Babyhuis
Addition kinds of activities for Herwi Babyhuis

229905. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
38230401. Analysatoren, industrieel proces type | Analyzers, industrial process type
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production

Werken bij Herwi Babyhuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herwi Babyhuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herwi Babyhuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herwi Babyhuis. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Kortrijk - Wevelgem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Herwi Babyhuis in sociale netwerken
Look for responds of Herwi Babyhuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herwi Babyhuis. Laat een reactie achter voor Herwi Babyhuis. Herwi Babyhuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herwi Babyhuis. Leave a respond for Herwi Babyhuis. Herwi Babyhuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herwi Babyhuis op de google maps. Adres en contacten Herwi Babyhuis
Location of Herwi Babyhuis on the google maps. Address and contacts of Herwi Babyhuis

Andere gerelateerde bedrijven als come Herwi Babyhuis Herwi Babyhuis: Vande Woude Zakenkantoor BVBA | COSMOPOLITE HOTEL | Verdickt Tim | Brainbox NV | Promobuild

Other related companies as Herwi Babyhuis: Vande Woude Zakenkantoor BVBA | COSMOPOLITE HOTEL | Verdickt Tim | Brainbox NV | Promobuild

Herwi Babyhuis is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herwi Babyhuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06662628173. Het bedrijf Herwi Babyhuis bevindt zich op het adres: Ringlaan 30; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Baby accessories - Retail. Lijst met producten zijn Clothing - Children.
De hoofdactiviteit van Herwi Babyhuis is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herwi Babyhuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herwi Babyhuis, openstaande posities, locatie van Herwi Babyhuis op de kaart.

Herwi Babyhuis is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herwi Babyhuis, company assigned to the tax number BE06662628173. The company Herwi Babyhuis is located at the address: Ringlaan 30; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Baby accessories - Retail. List of products are Clothing - Children.
The main activity of Herwi Babyhuis is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Herwi Babyhuis is not available. You also can look at reviews of Herwi Babyhuis, open positions, location of Herwi Babyhuis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herwi Babyhuis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herwi Babyhuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herwi Babyhuis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herwi Babyhuis, employees, financial statistics.