Brainpoint Computerverhuur

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Brainpoint Computerverhuur
Private companiesHealth Services • Brainpoint Computerverhuur

Contactgegevens Brainpoint Computerverhuur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brainpoint Computerverhuur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brainpoint Computerverhuur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARLANDABAAN 17; 3045AA; ROTTERDAM, België

Telefoon (phone): 02 223 77 60; 03 707 23 70 (+32-02 223 77 60; 03 707 23 70) 02 223 77 60; 03 707 23 70 (+32-02 223 77 60; 03 707 23 70)

Fax (fax): +32 (81) 126-93-75 +32 (81) 126-93-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brainpoint Computerverhuur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brainpoint Computerverhuur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brainpoint Computerverhuur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brainpoint Computerverhuur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brainpoint Computerverhuur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brainpoint Computerverhuur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brainpoint Computerverhuur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brainpoint Computerverhuur
Products information Brainpoint Computerverhuur

BTW identificatienummer (tax): BE03865783691
Ondernemingsnummer: 6698883056
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Brainpoint Computerverhuur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computer rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brainpoint Computerverhuur
(Get full report from official database of BE for Brainpoint Computerverhuur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brainpoint Computerverhuur
Addition kinds of activities for Brainpoint Computerverhuur

228203. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
329500. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
37159906. Aanhangwagens of bestelwagens voor het vervoer van paarden | Trailers or vans for transporting horses
76310102. Bekijk reparatie | Watch repair

Werken bij Brainpoint Computerverhuur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brainpoint Computerverhuur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brainpoint Computerverhuur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brainpoint Computerverhuur. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Brainpoint Computerverhuur in sociale netwerken
Look for responds of Brainpoint Computerverhuur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brainpoint Computerverhuur. Laat een reactie achter voor Brainpoint Computerverhuur. Brainpoint Computerverhuur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brainpoint Computerverhuur. Leave a respond for Brainpoint Computerverhuur. Brainpoint Computerverhuur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brainpoint Computerverhuur op de google maps. Adres en contacten Brainpoint Computerverhuur
Location of Brainpoint Computerverhuur on the google maps. Address and contacts of Brainpoint Computerverhuur

Andere gerelateerde bedrijven als come Brainpoint Computerverhuur Brainpoint Computerverhuur: SLAGERIJ BEGIJNTJE | Collignon B | MAKRO | PAUL PLACE | KRIBBE ZONNEKIND

Other related companies as Brainpoint Computerverhuur: SLAGERIJ BEGIJNTJE | Collignon B | MAKRO | PAUL PLACE | KRIBBE ZONNEKIND

Brainpoint Computerverhuur is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brainpoint Computerverhuur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03865783691. Het bedrijf Brainpoint Computerverhuur bevindt zich op het adres: ARLANDABAAN 17; 3045AA; ROTTERDAM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computer rental. Producten gemaakt in Brainpoint Computerverhuur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brainpoint Computerverhuur is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brainpoint Computerverhuur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brainpoint Computerverhuur, openstaande posities, locatie van Brainpoint Computerverhuur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brainpoint Computerverhuur is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brainpoint Computerverhuur, company assigned to the tax number BE03865783691. The company Brainpoint Computerverhuur is located at the address: ARLANDABAAN 17; 3045AA; ROTTERDAM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computer rental. Products created in Brainpoint Computerverhuur were not found.
The main activity of Brainpoint Computerverhuur is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brainpoint Computerverhuur is not available. You also can look at reviews of Brainpoint Computerverhuur, open positions, location of Brainpoint Computerverhuur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brainpoint Computerverhuur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brainpoint Computerverhuur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brainpoint Computerverhuur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brainpoint Computerverhuur, employees, financial statistics.