Silicium Paradise

Contactgegevens Silicium Paradise: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Silicium Paradise: address, phone, fax, email, website, opening hours

Silicium Paradise

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Panorama 19; 4801; Verviers (Stembert), België

Telefoon (phone): 087 35 54 85 (+32-087 35 54 85) 087 35 54 85 (+32-087 35 54 85)

Fax (fax): 087 35 54 86 (+32-087 35 54 86) 087 35 54 86 (+32-087 35 54 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Silicium Paradise: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Silicium Paradise"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Silicium Paradise"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Silicium Paradise, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Silicium Paradise. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Silicium Paradise, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Silicium Paradise. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Silicium Paradise
Products information Silicium Paradise

BTW identificatienummer (tax): BE04871582031
Ondernemingsnummer: 2112640380
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Data processing - Software; Data processing - Personal computers; Data processing - Peripheral equipment

Product categorie (product category): Data processing - Computer maintenance and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Silicium Paradise
(Get full report from official database of BE for Silicium Paradise)

Aanvulling soorten activiteiten voor Silicium Paradise
Addition kinds of activities for Silicium Paradise

3497. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
35920000. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
78120108. Niet-theatrale film productie, televisie | Non-theatrical motion picture production, television

Werken bij Silicium Paradise: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Silicium Paradise: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Silicium Paradise. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Silicium Paradise. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van Silicium Paradise in sociale netwerken
Look for responds of Silicium Paradise in social networks

Lees alle opmerkingen voor Silicium Paradise. Laat een reactie achter voor Silicium Paradise. Silicium Paradise bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Silicium Paradise. Leave a respond for Silicium Paradise. Silicium Paradise on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Silicium Paradise op de google maps. Adres en contacten Silicium Paradise
Location of Silicium Paradise on the google maps. Address and contacts of Silicium Paradise

Andere gerelateerde bedrijven als come Silicium Paradise Silicium Paradise: HUIS PARYS L. & J. | BRIDGE CLUB ZEVENBERGEN | PHILIPPE COLLARD | Stijns J | PORSCHE A.A.B.

Other related companies as Silicium Paradise: HUIS PARYS L. & J. | BRIDGE CLUB ZEVENBERGEN | PHILIPPE COLLARD | Stijns J | PORSCHE A.A.B.

Silicium Paradise is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Silicium Paradise, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04871582031. Het bedrijf Silicium Paradise bevindt zich op het adres: Rue du Panorama 19; 4801; Verviers (Stembert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computer maintenance and Repair. Lijst met producten zijn Data processing - Software; Data processing - Personal computers; Data processing - Peripheral equipment.
De hoofdactiviteit van Silicium Paradise is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Silicium Paradise is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Silicium Paradise, openstaande posities, locatie van Silicium Paradise op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Silicium Paradise is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Silicium Paradise, company assigned to the tax number BE04871582031. The company Silicium Paradise is located at the address: Rue du Panorama 19; 4801; Verviers (Stembert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computer maintenance and Repair. List of products are Data processing - Software; Data processing - Personal computers; Data processing - Peripheral equipment.
The main activity of Silicium Paradise is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Silicium Paradise is not available. You also can look at reviews of Silicium Paradise, open positions, location of Silicium Paradise on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Silicium Paradise, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Silicium Paradise, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Silicium Paradise, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Silicium Paradise, employees, financial statistics.