HUIS PARYS L. & J.

Contactgegevens HUIS PARYS L. & J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS PARYS L. & J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS PARYS L. & J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WENIGERSTRAAT 24; 2150; BORSBEEK, België

Telefoon (phone): 33216646 (+32-33216646) 33216646 (+32-33216646)

Fax (fax): +32 (58) 906-88-90 +32 (58) 906-88-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS PARYS L. & J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS PARYS L. & J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS PARYS L. & J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS PARYS L. & J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS PARYS L. & J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS PARYS L. & J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS PARYS L. & J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS PARYS L. & J.
Products information HUIS PARYS L. & J.

BTW identificatienummer (tax): BE02284301757
Ondernemingsnummer: 6016082763
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in HUIS PARYS L. & J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS PARYS L. & J.
(Get full report from official database of BE for HUIS PARYS L. & J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS PARYS L. & J.
Addition kinds of activities for HUIS PARYS L. & J.

7212. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
384103. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
22111104. preuts | Buckram
32119904. Opaliserend glas, plat | Opalescent glass, flat
39140208. Bakken, nikkel zilver | Trays, nickle silver
56210101. boutiques | Boutiques

Werken bij HUIS PARYS L. & J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS PARYS L. & J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS PARYS L. & J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS PARYS L. & J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van HUIS PARYS L. & J. in sociale netwerken
Look for responds of HUIS PARYS L. & J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS PARYS L. & J.. Laat een reactie achter voor HUIS PARYS L. & J.. HUIS PARYS L. & J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS PARYS L. & J.. Leave a respond for HUIS PARYS L. & J.. HUIS PARYS L. & J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS PARYS L. & J. op de google maps. Adres en contacten HUIS PARYS L. & J.
Location of HUIS PARYS L. & J. on the google maps. Address and contacts of HUIS PARYS L. & J.

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS PARYS L. & J. HUIS PARYS L. & J.: RUDOLF VERPOORTEN | Samoy Inge | Stijns J | L. CAMBIER | PHOTO HALL

Other related companies as HUIS PARYS L. & J.: RUDOLF VERPOORTEN | Samoy Inge | Stijns J | L. CAMBIER | PHOTO HALL

HUIS PARYS L. & J. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS PARYS L. & J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02284301757. Het bedrijf HUIS PARYS L. & J. bevindt zich op het adres: WENIGERSTRAAT 24; 2150; BORSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in HUIS PARYS L. & J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS PARYS L. & J. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS PARYS L. & J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS PARYS L. & J., openstaande posities, locatie van HUIS PARYS L. & J. op de kaart.

HUIS PARYS L. & J. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS PARYS L. & J., company assigned to the tax number BE02284301757. The company HUIS PARYS L. & J. is located at the address: WENIGERSTRAAT 24; 2150; BORSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sous-vêtements and lingerie. Products created in HUIS PARYS L. & J. were not found.
The main activity of HUIS PARYS L. & J. is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS PARYS L. & J. is not available. You also can look at reviews of HUIS PARYS L. & J., open positions, location of HUIS PARYS L. & J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS PARYS L. & J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS PARYS L. & J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS PARYS L. & J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS PARYS L. & J., employees, financial statistics.