Samoy Inge

Contactgegevens Samoy Inge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Samoy Inge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Samoy Inge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diksmuidestraat 33; 8840; Staden, België

Telefoon (phone): 051 70 21 51 (+32-051 70 21 51) 051 70 21 51 (+32-051 70 21 51)

Fax (fax): 051 70 27 07 (+32-051 70 27 07) 051 70 27 07 (+32-051 70 27 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Samoy Inge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Samoy Inge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Samoy Inge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Samoy Inge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Samoy Inge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Samoy Inge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Samoy Inge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Samoy Inge
Products information Samoy Inge

BTW identificatienummer (tax): BE05613708496
Ondernemingsnummer: 2395538330
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Samoy Inge zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Samoy Inge
(Get full report from official database of BE for Samoy Inge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Samoy Inge
Addition kinds of activities for Samoy Inge

354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
823103. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries
10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
26310408. Matrix bord | Matrix board
36630203. Phototransmission apparatuur | Phototransmission equipment
42150000. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air

Werken bij Samoy Inge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Samoy Inge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Samoy Inge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Samoy Inge. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE GRANDE CARS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van Samoy Inge in sociale netwerken
Look for responds of Samoy Inge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Samoy Inge. Laat een reactie achter voor Samoy Inge. Samoy Inge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Samoy Inge. Leave a respond for Samoy Inge. Samoy Inge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Samoy Inge op de google maps. Adres en contacten Samoy Inge
Location of Samoy Inge on the google maps. Address and contacts of Samoy Inge

Andere gerelateerde bedrijven als come Samoy Inge Samoy Inge: JAMES WALKER BENELUX NV | BACOB | ETS. HEROAL WANLIN | WERKHUIZEN ENGELS | JUST NAILS

Other related companies as Samoy Inge: JAMES WALKER BENELUX NV | BACOB | ETS. HEROAL WANLIN | WERKHUIZEN ENGELS | JUST NAILS

Samoy Inge is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Samoy Inge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05613708496. Het bedrijf Samoy Inge bevindt zich op het adres: Diksmuidestraat 33; 8840; Staden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Samoy Inge zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Samoy Inge is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Samoy Inge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Samoy Inge, openstaande posities, locatie van Samoy Inge op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Samoy Inge is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Samoy Inge, company assigned to the tax number BE05613708496. The company Samoy Inge is located at the address: Diksmuidestraat 33; 8840; Staden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lawyers. Products created in Samoy Inge were not found.
The main activity of Samoy Inge is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Samoy Inge is not available. You also can look at reviews of Samoy Inge, open positions, location of Samoy Inge on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Samoy Inge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Samoy Inge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Samoy Inge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Samoy Inge, employees, financial statistics.