Micro-Team SPRL

Contactgegevens Micro-Team SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Micro-Team SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Micro-Team SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grande 71; 7020; Mons (Maisières), België

Telefoon (phone): 065 32 11 55; 0495 53 11 77 (+32-065 32 11 55; 0495 53 11 77) 065 32 11 55; 0495 53 11 77 (+32-065 32 11 55; 0495 53 11 77)

Fax (fax): 065 32 11 66 (+32-065 32 11 66) 065 32 11 66 (+32-065 32 11 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Micro-Team SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Micro-Team SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Micro-Team SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Micro-Team SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Micro-Team SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Micro-Team SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Micro-Team SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Micro-Team SPRL
Products information Micro-Team SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04347259521
Ondernemingsnummer: 4913879394
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Data processing - Computer maintenance and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Micro-Team SPRL
(Get full report from official database of BE for Micro-Team SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Micro-Team SPRL
Addition kinds of activities for Micro-Team SPRL

359401. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
361203. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park

Werken bij Micro-Team SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Micro-Team SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Micro-Team SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Micro-Team SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

Zoek naar antwoorden van Micro-Team SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Micro-Team SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Micro-Team SPRL. Laat een reactie achter voor Micro-Team SPRL. Micro-Team SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Micro-Team SPRL. Leave a respond for Micro-Team SPRL. Micro-Team SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Micro-Team SPRL op de google maps. Adres en contacten Micro-Team SPRL
Location of Micro-Team SPRL on the google maps. Address and contacts of Micro-Team SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Micro-Team SPRL Micro-Team SPRL: GROBAT BVBA | Bayard | DION SPRL | MONIQUE CORDONNIER | Mecanic Systems

Other related companies as Micro-Team SPRL: GROBAT BVBA | Bayard | DION SPRL | MONIQUE CORDONNIER | Mecanic Systems

Micro-Team SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Micro-Team SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04347259521. Het bedrijf Micro-Team SPRL bevindt zich op het adres: Rue Grande 71; 7020; Mons (Maisières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 365,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Computer maintenance and Repair. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van Micro-Team SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Micro-Team SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Micro-Team SPRL, openstaande posities, locatie van Micro-Team SPRL op de kaart.

Micro-Team SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Micro-Team SPRL, company assigned to the tax number BE04347259521. The company Micro-Team SPRL is located at the address: Rue Grande 71; 7020; Mons (Maisières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 365,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Computer maintenance and Repair. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of Micro-Team SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Micro-Team SPRL is not available. You also can look at reviews of Micro-Team SPRL, open positions, location of Micro-Team SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Micro-Team SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Micro-Team SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Micro-Team SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Micro-Team SPRL, employees, financial statistics.