A & Technotronics Engineering SC

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • A & Technotronics Engineering SC
Private companiesAgricultural Services • A & Technotronics Engineering SC

Contactgegevens A & Technotronics Engineering SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & Technotronics Engineering SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & Technotronics Engineering SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rotheux 269; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 336 78 54 (+32-04 336 78 54) 04 336 78 54 (+32-04 336 78 54)

Fax (fax): 04 336 78 54 (+32-04 336 78 54) 04 336 78 54 (+32-04 336 78 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & Technotronics Engineering SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & Technotronics Engineering SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & Technotronics Engineering SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & Technotronics Engineering SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & Technotronics Engineering SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & Technotronics Engineering SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & Technotronics Engineering SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & Technotronics Engineering SC
Products information A & Technotronics Engineering SC

BTW identificatienummer (tax): BE02293914794
Ondernemingsnummer: 9307312011
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Automobile - Radios; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Data processing - Computers; Telecopiers & supplies; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Cash Registers; Video-Equipment - Mainten. & Repair; Electronics - Components; Games computers & video games; Television & radio - Maintenance & Repair.; Television & radio - Parts; Telephone answering & recording machines; Telephone apparatus & accessories; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Data processing - Portable computers; Telephone installations; Internet - Services; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Antennas; GSM - Apparatus & Access.; Copy machines & supplies

Product categorie (product category): Data processing - Computer maintenance and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & Technotronics Engineering SC
(Get full report from official database of BE for A & Technotronics Engineering SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & Technotronics Engineering SC
Addition kinds of activities for A & Technotronics Engineering SC

356900. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
30890613. Thermoformed afgewerkte kunststofproducten, nec | Thermoformed finished plastics products, nec
35550503. Type: lood, staal, messing, koper geconfronteerd, enz. | Type: lead, steel, brass, copper faced, etc.
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis

Werken bij A & Technotronics Engineering SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & Technotronics Engineering SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & Technotronics Engineering SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & Technotronics Engineering SC. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoper beenhouwerij (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien de prijzen dagelijks aangepast worden. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van A & Technotronics Engineering SC in sociale netwerken
Look for responds of A & Technotronics Engineering SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & Technotronics Engineering SC. Laat een reactie achter voor A & Technotronics Engineering SC. A & Technotronics Engineering SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & Technotronics Engineering SC. Leave a respond for A & Technotronics Engineering SC. A & Technotronics Engineering SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & Technotronics Engineering SC op de google maps. Adres en contacten A & Technotronics Engineering SC
Location of A & Technotronics Engineering SC on the google maps. Address and contacts of A & Technotronics Engineering SC

Andere gerelateerde bedrijven als come A & Technotronics Engineering SC A & Technotronics Engineering SC: INVICTO | LAUNDRY INDUSTRY | SAVELKOUL- VANDENREYT-VERHEYEN | MAUPIN & CO | LANDMARKS

Other related companies as A & Technotronics Engineering SC: INVICTO | LAUNDRY INDUSTRY | SAVELKOUL- VANDENREYT-VERHEYEN | MAUPIN & CO | LANDMARKS

A & Technotronics Engineering SC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & Technotronics Engineering SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02293914794. Het bedrijf A & Technotronics Engineering SC bevindt zich op het adres: Rue de Rotheux 269; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 788,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Computer maintenance and Repair. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Data processing - Computers; Telecopiers & supplies; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Cash Registers; Video-Equipment - Mainten. & Repair; Electronics - Components; Games computers & video games; Television & radio - Maintenance & Repair.; Television & radio - Parts; Telephone answering & recording machines; Telephone apparatus & accessories; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Data processing - Portable computers; Telephone installations; Internet - Services; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Antennas; GSM - Apparatus & Access.; Copy machines & supplies.
De hoofdactiviteit van A & Technotronics Engineering SC is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & Technotronics Engineering SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & Technotronics Engineering SC, openstaande posities, locatie van A & Technotronics Engineering SC op de kaart.

A & Technotronics Engineering SC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & Technotronics Engineering SC, company assigned to the tax number BE02293914794. The company A & Technotronics Engineering SC is located at the address: Rue de Rotheux 269; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 788,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Computer maintenance and Repair. List of products are Automobile - Radios; Hi-fi & stereophonic equipment - Retail; Data processing - Computers; Telecopiers & supplies; Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Cash Registers; Video-Equipment - Mainten. & Repair; Electronics - Components; Games computers & video games; Television & radio - Maintenance & Repair.; Television & radio - Parts; Telephone answering & recording machines; Telephone apparatus & accessories; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Data processing - Portable computers; Telephone installations; Internet - Services; Television & radio - Retail; Video - Equipment & Supplies - Sale; Antennas; GSM - Apparatus & Access.; Copy machines & supplies.
The main activity of A & Technotronics Engineering SC is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A & Technotronics Engineering SC is not available. You also can look at reviews of A & Technotronics Engineering SC, open positions, location of A & Technotronics Engineering SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & Technotronics Engineering SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & Technotronics Engineering SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & Technotronics Engineering SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & Technotronics Engineering SC, employees, financial statistics.