A.D.G. Elec SPRL

Contactgegevens A.D.G. Elec SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.G. Elec SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.G. Elec SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charles Jaumotte 136; 1300; Wavre (Limal), België

Telefoon (phone): 010 41 27 07; 0475 78 66 55 (+32-010 41 27 07; 0475 78 66 55) 010 41 27 07; 0475 78 66 55 (+32-010 41 27 07; 0475 78 66 55)

Fax (fax): 010 41 48 80 (+32-010 41 48 80) 010 41 48 80 (+32-010 41 48 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.G. Elec SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.G. Elec SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.G. Elec SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.G. Elec SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.G. Elec SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.G. Elec SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.G. Elec SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.G. Elec SPRL
Products information A.D.G. Elec SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04058319091
Ondernemingsnummer: 8074645996
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 103,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Door operating equipment & videophones; Electric contractors - Housewiring; Electric contractors - General; Electric contractors - Industrial; Electrical heating; Door & gate openers (Automatic); Domotics; Networks

Product categorie (product category): Data processing - Computer cabling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.G. Elec SPRL
(Get full report from official database of BE for A.D.G. Elec SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.G. Elec SPRL
Addition kinds of activities for A.D.G. Elec SPRL

275909. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
20529908. Graham crackers | Graham crackers
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
28610103. Hardhoutdestillaten | Hardwood distillates
30899918. Pallets, kunststoffen | Pallets, plastics
34990201. Ijsvrieskasten, huishoudelijk, niet-elektrisch: metaal | Ice cream freezers, household, nonelectric: metal
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij A.D.G. Elec SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.G. Elec SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.G. Elec SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.G. Elec SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren/productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Je bedient de machines of staat in voor het aanbrengen en afvoeren van de goederen. U bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van arbeid en lost kleine storingen op

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

Zoek naar antwoorden van A.D.G. Elec SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.D.G. Elec SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.G. Elec SPRL. Laat een reactie achter voor A.D.G. Elec SPRL. A.D.G. Elec SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.G. Elec SPRL. Leave a respond for A.D.G. Elec SPRL. A.D.G. Elec SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.G. Elec SPRL op de google maps. Adres en contacten A.D.G. Elec SPRL
Location of A.D.G. Elec SPRL on the google maps. Address and contacts of A.D.G. Elec SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.G. Elec SPRL A.D.G. Elec SPRL: BEGRAFENISSEN DE PAUW | FELIX DEWEVER | LA PASSION DE LA DANSE | Laudanel | VERKOOPZAAL CHRIS

Other related companies as A.D.G. Elec SPRL: BEGRAFENISSEN DE PAUW | FELIX DEWEVER | LA PASSION DE LA DANSE | Laudanel | VERKOOPZAAL CHRIS

A.D.G. Elec SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.G. Elec SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04058319091. Het bedrijf A.D.G. Elec SPRL bevindt zich op het adres: Rue Charles Jaumotte 136; 1300; Wavre (Limal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 103,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Computer cabling. Lijst met producten zijn Door operating equipment & videophones; Electric contractors - Housewiring; Electric contractors - General; Electric contractors - Industrial; Electrical heating; Door & gate openers (Automatic); Domotics; Networks.
De hoofdactiviteit van A.D.G. Elec SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.G. Elec SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.G. Elec SPRL, openstaande posities, locatie van A.D.G. Elec SPRL op de kaart.

A.D.G. Elec SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.D.G. Elec SPRL, company assigned to the tax number BE04058319091. The company A.D.G. Elec SPRL is located at the address: Rue Charles Jaumotte 136; 1300; Wavre (Limal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 103,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Computer cabling. List of products are Door operating equipment & videophones; Electric contractors - Housewiring; Electric contractors - General; Electric contractors - Industrial; Electrical heating; Door & gate openers (Automatic); Domotics; Networks.
The main activity of A.D.G. Elec SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.G. Elec SPRL is not available. You also can look at reviews of A.D.G. Elec SPRL, open positions, location of A.D.G. Elec SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.G. Elec SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.G. Elec SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.G. Elec SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.G. Elec SPRL, employees, financial statistics.