EBS Dealing Resources Int Ltd

Contactgegevens EBS Dealing Resources Int Ltd: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EBS Dealing Resources Int Ltd: address, phone, fax, email, website, opening hours

EBS Dealing Resources Int Ltd

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 326-1; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 626 07 50 (+32-02 626 07 50) 02 626 07 50 (+32-02 626 07 50)

Fax (fax): 02 626 07 59 (+32-02 626 07 59) 02 626 07 59 (+32-02 626 07 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EBS Dealing Resources Int Ltd: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EBS Dealing Resources Int Ltd"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EBS Dealing Resources Int Ltd"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EBS Dealing Resources Int Ltd, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EBS Dealing Resources Int Ltd. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EBS Dealing Resources Int Ltd, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EBS Dealing Resources Int Ltd. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EBS Dealing Resources Int Ltd
Products information EBS Dealing Resources Int Ltd

BTW identificatienummer (tax): BE05515655517
Ondernemingsnummer: 6625000000
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in EBS Dealing Resources Int Ltd zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data communications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EBS Dealing Resources Int Ltd
(Get full report from official database of BE for EBS Dealing Resources Int Ltd)

Aanvulling soorten activiteiten voor EBS Dealing Resources Int Ltd
Addition kinds of activities for EBS Dealing Resources Int Ltd

283602. extracten | Extracts
943100. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
31310204. Hakken, schoen en laars: leer of hout | Heels, shoe and boot: leather or wood
35799901. Annuleren van machines, postkantoor | Canceling machinery, post office
51499903. Cacao | Cocoa

Werken bij EBS Dealing Resources Int Ltd: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EBS Dealing Resources Int Ltd: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EBS Dealing Resources Int Ltd. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EBS Dealing Resources Int Ltd. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PACIFIC EILAND

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van EBS Dealing Resources Int Ltd in sociale netwerken
Look for responds of EBS Dealing Resources Int Ltd in social networks

Lees alle opmerkingen voor EBS Dealing Resources Int Ltd. Laat een reactie achter voor EBS Dealing Resources Int Ltd. EBS Dealing Resources Int Ltd bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EBS Dealing Resources Int Ltd. Leave a respond for EBS Dealing Resources Int Ltd. EBS Dealing Resources Int Ltd on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EBS Dealing Resources Int Ltd op de google maps. Adres en contacten EBS Dealing Resources Int Ltd
Location of EBS Dealing Resources Int Ltd on the google maps. Address and contacts of EBS Dealing Resources Int Ltd

Andere gerelateerde bedrijven als come EBS Dealing Resources Int Ltd EBS Dealing Resources Int Ltd: BENETTON | CENTEA | ALLBIZ BVBA | Isabelle | ASAP

Other related companies as EBS Dealing Resources Int Ltd: BENETTON | CENTEA | ALLBIZ BVBA | Isabelle | ASAP

EBS Dealing Resources Int Ltd is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EBS Dealing Resources Int Ltd, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05515655517. Het bedrijf EBS Dealing Resources Int Ltd bevindt zich op het adres: Avenue Louise 326-1; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data communications. Producten gemaakt in EBS Dealing Resources Int Ltd zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EBS Dealing Resources Int Ltd is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EBS Dealing Resources Int Ltd is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EBS Dealing Resources Int Ltd, openstaande posities, locatie van EBS Dealing Resources Int Ltd op de kaart.

EBS Dealing Resources Int Ltd is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is EBS Dealing Resources Int Ltd, company assigned to the tax number BE05515655517. The company EBS Dealing Resources Int Ltd is located at the address: Avenue Louise 326-1; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data communications. Products created in EBS Dealing Resources Int Ltd were not found.
The main activity of EBS Dealing Resources Int Ltd is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EBS Dealing Resources Int Ltd is not available. You also can look at reviews of EBS Dealing Resources Int Ltd, open positions, location of EBS Dealing Resources Int Ltd on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EBS Dealing Resources Int Ltd, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EBS Dealing Resources Int Ltd, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EBS Dealing Resources Int Ltd, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EBS Dealing Resources Int Ltd, employees, financial statistics.