DE WANKAARDE

Contactgegevens DE WANKAARDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WANKAARDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WANKAARDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTSTRAAT 2; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51705271 (+32-51705271) 51705271 (+32-51705271)

Fax (fax): +32 (53) 499-20-31 +32 (53) 499-20-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WANKAARDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WANKAARDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WANKAARDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WANKAARDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WANKAARDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WANKAARDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WANKAARDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WANKAARDE
Products information DE WANKAARDE

BTW identificatienummer (tax): BE08413299560
Ondernemingsnummer: 3552673339
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DE WANKAARDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen; Fitnesscentra; Sportcentra; Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WANKAARDE
(Get full report from official database of BE for DE WANKAARDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WANKAARDE
Addition kinds of activities for DE WANKAARDE

28420204. Vloerwassen | Floor waxes
28510206. Lak: basen, dopen, dunner | Lacquer: bases, dopes, thinner
35670301. Dielectrische verwarmingsapparatuur | Dielectric heating equipment
37310207. Transportschepen, troep: bouw en reparatie | Transport vessels, troop: building and repairing
59630400. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales

Werken bij DE WANKAARDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WANKAARDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WANKAARDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WANKAARDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dumperchauffeur C (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een dumper op werven, op een economische en veilige manier (veiligheidsfunctie) en met respect voor de omgeving. Deze functie zal op verschillende werven van ons plaatsvinden (Zeebrugge, Oostende & Gent)

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

Zoek naar antwoorden van DE WANKAARDE in sociale netwerken
Look for responds of DE WANKAARDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WANKAARDE. Laat een reactie achter voor DE WANKAARDE. DE WANKAARDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WANKAARDE. Leave a respond for DE WANKAARDE. DE WANKAARDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WANKAARDE op de google maps. Adres en contacten DE WANKAARDE
Location of DE WANKAARDE on the google maps. Address and contacts of DE WANKAARDE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WANKAARDE DE WANKAARDE: Gar Obrist BVBA | DE GOUDEN PLUIM | FOOTBALL ENTENTE MARCHE | LEON THIERY | BELGISCHE FEDERATIE DER BRANDSTOFFEN-HANDELAARS ASBL

Other related companies as DE WANKAARDE: Gar Obrist BVBA | DE GOUDEN PLUIM | FOOTBALL ENTENTE MARCHE | LEON THIERY | BELGISCHE FEDERATIE DER BRANDSTOFFEN-HANDELAARS ASBL

DE WANKAARDE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WANKAARDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08413299560. Het bedrijf DE WANKAARDE bevindt zich op het adres: OOSTSTRAAT 2; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dansscholen; Fitnesscentra; Sportcentra; Sportclubs. Producten gemaakt in DE WANKAARDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WANKAARDE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WANKAARDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WANKAARDE, openstaande posities, locatie van DE WANKAARDE op de kaart.

DE WANKAARDE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WANKAARDE, company assigned to the tax number BE08413299560. The company DE WANKAARDE is located at the address: OOSTSTRAAT 2; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dansscholen; Fitnesscentra; Sportcentra; Sportclubs. Products created in DE WANKAARDE were not found.
The main activity of DE WANKAARDE is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WANKAARDE is not available. You also can look at reviews of DE WANKAARDE, open positions, location of DE WANKAARDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WANKAARDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WANKAARDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WANKAARDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WANKAARDE, employees, financial statistics.