FOOTLOOSE

Contactgegevens FOOTLOOSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOOTLOOSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOOTLOOSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIEREGEMSTRAAT 35; 1785; MERCHTEM, België

Telefoon (phone): 52374463 (+32-52374463) 52374463 (+32-52374463)

Fax (fax): +32 (16) 983-54-68 +32 (16) 983-54-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOOTLOOSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOOTLOOSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOOTLOOSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOOTLOOSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOOTLOOSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOOTLOOSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOOTLOOSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOOTLOOSE
Products information FOOTLOOSE

BTW identificatienummer (tax): BE01026641845
Ondernemingsnummer: 7172119140
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FOOTLOOSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen; Fitnesscentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOOTLOOSE
(Get full report from official database of BE for FOOTLOOSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOOTLOOSE
Addition kinds of activities for FOOTLOOSE

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
3421. Bestek | Cutlery
3553. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
17519901. Aanhangsel aannemer | Framing contractor
22530302. Bedjassen, breien | Bedjackets, knit
26739900. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
38260606. Neutronactivering | Neutron activation
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment

Werken bij FOOTLOOSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOOTLOOSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOOTLOOSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOOTLOOSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van FOOTLOOSE in sociale netwerken
Look for responds of FOOTLOOSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOOTLOOSE. Laat een reactie achter voor FOOTLOOSE. FOOTLOOSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOOTLOOSE. Leave a respond for FOOTLOOSE. FOOTLOOSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOOTLOOSE op de google maps. Adres en contacten FOOTLOOSE
Location of FOOTLOOSE on the google maps. Address and contacts of FOOTLOOSE

Andere gerelateerde bedrijven als come FOOTLOOSE FOOTLOOSE: ELECTRO HAUTERS BVBA | SAUNA VAN AARTSELAAR | Ampli Junior ASBL | DENTAL STUDIO | Isobato 3 D

Other related companies as FOOTLOOSE: ELECTRO HAUTERS BVBA | SAUNA VAN AARTSELAAR | Ampli Junior ASBL | DENTAL STUDIO | Isobato 3 D

FOOTLOOSE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOOTLOOSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01026641845. Het bedrijf FOOTLOOSE bevindt zich op het adres: MIEREGEMSTRAAT 35; 1785; MERCHTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 510,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dansscholen; Fitnesscentra. Producten gemaakt in FOOTLOOSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOOTLOOSE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOOTLOOSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOOTLOOSE, openstaande posities, locatie van FOOTLOOSE op de kaart.

FOOTLOOSE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOOTLOOSE, company assigned to the tax number BE01026641845. The company FOOTLOOSE is located at the address: MIEREGEMSTRAAT 35; 1785; MERCHTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 510,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dansscholen; Fitnesscentra. Products created in FOOTLOOSE were not found.
The main activity of FOOTLOOSE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FOOTLOOSE is not available. You also can look at reviews of FOOTLOOSE, open positions, location of FOOTLOOSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOOTLOOSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOOTLOOSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOOTLOOSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOOTLOOSE, employees, financial statistics.