ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST

Contactgegevens ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VORSTERMANSTRAAT 1; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38303199 (+32-38303199) 38303199 (+32-38303199)

Fax (fax): +32 (64) 765-59-13 +32 (64) 765-59-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST
Products information ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST

BTW identificatienummer (tax): BE03216217041
Ondernemingsnummer: 4162963867
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 394,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen; Divers amusement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST
(Get full report from official database of BE for ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST
Addition kinds of activities for ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST

208701. Voedselkleurstoffen | Food colorings
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
35490102. Wiredrawing en fabricage machines en uitrusting, ex. | Wiredrawing and fabricating machinery and equipment, ex. die
51420103. Vruchten, bevroren | Fruits, frozen
51990306. Tropische vis | Tropical fish
60999909. Kluisbedrijven | Safe deposit companies

Werken bij ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

Zoek naar antwoorden van ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST in sociale netwerken
Look for responds of ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST. Laat een reactie achter voor ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST. ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST. Leave a respond for ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST. ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST op de google maps. Adres en contacten ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST
Location of ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST on the google maps. Address and contacts of ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST

Andere gerelateerde bedrijven als come ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST: FLCENTRE DU BOIS PAUL ANDRE SA | DEWAAY | ALBERT VANDENHOUTE | BERDEN ERIC & MARIJKE | Bourdouxhe A

Other related companies as ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST: FLCENTRE DU BOIS PAUL ANDRE SA | DEWAAY | ALBERT VANDENHOUTE | BERDEN ERIC & MARIJKE | Bourdouxhe A

ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03216217041. Het bedrijf ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST bevindt zich op het adres: VORSTERMANSTRAAT 1; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 394,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dansscholen; Divers amusement. Producten gemaakt in ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, openstaande posities, locatie van ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST op de kaart.

ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, company assigned to the tax number BE03216217041. The company ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST is located at the address: VORSTERMANSTRAAT 1; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 394,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dansscholen; Divers amusement. Products created in ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST were not found.
The main activity of ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST is not available. You also can look at reviews of ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, open positions, location of ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANA RAMON CENTRUM VOOR FLAMENCO DANSKUNST, employees, financial statistics.