ST.TRUIDENSE DANSCLUB

Contactgegevens ST.TRUIDENSE DANSCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.TRUIDENSE DANSCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.TRUIDENSE DANSCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVENIERSTRAAT 40; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11685600 (+32-11685600) 11685600 (+32-11685600)

Fax (fax): +32 (71) 626-43-42 +32 (71) 626-43-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.TRUIDENSE DANSCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.TRUIDENSE DANSCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.TRUIDENSE DANSCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.TRUIDENSE DANSCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.TRUIDENSE DANSCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.TRUIDENSE DANSCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.TRUIDENSE DANSCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.TRUIDENSE DANSCLUB
Products information ST.TRUIDENSE DANSCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04047882080
Ondernemingsnummer: 9129882812
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ST.TRUIDENSE DANSCLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.TRUIDENSE DANSCLUB
(Get full report from official database of BE for ST.TRUIDENSE DANSCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.TRUIDENSE DANSCLUB
Addition kinds of activities for ST.TRUIDENSE DANSCLUB

9451. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
38240115. Turbine meters | Turbine meters
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
51310210. Naaien accessoires | Sewing accessories
73590102. Verhuur van vloeren onderhoud apparatuur | Floor maintenance equipment rental

Werken bij ST.TRUIDENSE DANSCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.TRUIDENSE DANSCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.TRUIDENSE DANSCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.TRUIDENSE DANSCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van ST.TRUIDENSE DANSCLUB in sociale netwerken
Look for responds of ST.TRUIDENSE DANSCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.TRUIDENSE DANSCLUB. Laat een reactie achter voor ST.TRUIDENSE DANSCLUB. ST.TRUIDENSE DANSCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.TRUIDENSE DANSCLUB. Leave a respond for ST.TRUIDENSE DANSCLUB. ST.TRUIDENSE DANSCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.TRUIDENSE DANSCLUB op de google maps. Adres en contacten ST.TRUIDENSE DANSCLUB
Location of ST.TRUIDENSE DANSCLUB on the google maps. Address and contacts of ST.TRUIDENSE DANSCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.TRUIDENSE DANSCLUB ST.TRUIDENSE DANSCLUB: Marbehant P | De Keyser G | Publi-Schouppe | GYSEMANS | DUO MED

Other related companies as ST.TRUIDENSE DANSCLUB: Marbehant P | De Keyser G | Publi-Schouppe | GYSEMANS | DUO MED

ST.TRUIDENSE DANSCLUB is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.TRUIDENSE DANSCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04047882080. Het bedrijf ST.TRUIDENSE DANSCLUB bevindt zich op het adres: HOVENIERSTRAAT 40; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in ST.TRUIDENSE DANSCLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST.TRUIDENSE DANSCLUB is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.TRUIDENSE DANSCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.TRUIDENSE DANSCLUB, openstaande posities, locatie van ST.TRUIDENSE DANSCLUB op de kaart.

ST.TRUIDENSE DANSCLUB is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.TRUIDENSE DANSCLUB, company assigned to the tax number BE04047882080. The company ST.TRUIDENSE DANSCLUB is located at the address: HOVENIERSTRAAT 40; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dansscholen. Products created in ST.TRUIDENSE DANSCLUB were not found.
The main activity of ST.TRUIDENSE DANSCLUB is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.TRUIDENSE DANSCLUB is not available. You also can look at reviews of ST.TRUIDENSE DANSCLUB, open positions, location of ST.TRUIDENSE DANSCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.TRUIDENSE DANSCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.TRUIDENSE DANSCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.TRUIDENSE DANSCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.TRUIDENSE DANSCLUB, employees, financial statistics.