OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET

Contactgegevens OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIDDERSSTRAAT 27; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22521662 (+32-22521662) 22521662 (+32-22521662)

Fax (fax): +32 (68) 976-97-63 +32 (68) 976-97-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET
Products information OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET

BTW identificatienummer (tax): BE08183685302
Ondernemingsnummer: 8767883300
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET
(Get full report from official database of BE for OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET
Addition kinds of activities for OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
20139903. Gekookte vlees, van gekocht vlees | Cooked meats, from purchased meat
20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
51399901. Laarzen | Boots
56329905. Breiwerk, vrouwen | Knitwear, women's

Werken bij OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET in sociale netwerken
Look for responds of OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET. Laat een reactie achter voor OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET. OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET. Leave a respond for OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET. OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET op de google maps. Adres en contacten OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET
Location of OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET on the google maps. Address and contacts of OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET

Andere gerelateerde bedrijven als come OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET: D'Agostino C | SEVRIN PAPETERIE | @rtiro | HUCHON | Annachat

Other related companies as OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET: D'Agostino C | SEVRIN PAPETERIE | @rtiro | HUCHON | Annachat

OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08183685302. Het bedrijf OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET bevindt zich op het adres: RIDDERSSTRAAT 27; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 463,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, openstaande posities, locatie van OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET op de kaart.

OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, company assigned to the tax number BE08183685302. The company OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET is located at the address: RIDDERSSTRAAT 27; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 463,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dansscholen. Products created in OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET were not found.
The main activity of OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET is not available. You also can look at reviews of OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, open positions, location of OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPENDEURSCHOOL VOOR KLASSIEK BALLET, employees, financial statistics.