JAZZDANSSTUDIO KRISKIN

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • JAZZDANSSTUDIO KRISKIN
Private companiesPrimary Metal Industries • JAZZDANSSTUDIO KRISKIN

Contactgegevens JAZZDANSSTUDIO KRISKIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAZZDANSSTUDIO KRISKIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAZZDANSSTUDIO KRISKIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OTTERSTRAAT 59; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14425071 (+32-14425071) 14425071 (+32-14425071)

Fax (fax): +32 (67) 668-71-98 +32 (67) 668-71-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAZZDANSSTUDIO KRISKIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAZZDANSSTUDIO KRISKIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAZZDANSSTUDIO KRISKIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAZZDANSSTUDIO KRISKIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAZZDANSSTUDIO KRISKIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAZZDANSSTUDIO KRISKIN
Products information JAZZDANSSTUDIO KRISKIN

BTW identificatienummer (tax): BE01617706298
Ondernemingsnummer: 3307128906
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in JAZZDANSSTUDIO KRISKIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAZZDANSSTUDIO KRISKIN
(Get full report from official database of BE for JAZZDANSSTUDIO KRISKIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAZZDANSSTUDIO KRISKIN
Addition kinds of activities for JAZZDANSSTUDIO KRISKIN

01190302. Safflower boerderij | Safflower farm
30530206. Stoom of andere verpakking | Steam or other packing
34239916. Messen, agrarisch of industrieel | Knives, agricultural or industrial
36219901. Apparatuur en onderdelen, elektrisch | Generating apparatus and parts, electrical
63319906. Plate glass verzekering | Plate glass insurance

Werken bij JAZZDANSSTUDIO KRISKIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAZZDANSSTUDIO KRISKIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAZZDANSSTUDIO KRISKIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAZZDANSSTUDIO KRISKIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van JAZZDANSSTUDIO KRISKIN in sociale netwerken
Look for responds of JAZZDANSSTUDIO KRISKIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAZZDANSSTUDIO KRISKIN. Laat een reactie achter voor JAZZDANSSTUDIO KRISKIN. JAZZDANSSTUDIO KRISKIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAZZDANSSTUDIO KRISKIN. Leave a respond for JAZZDANSSTUDIO KRISKIN. JAZZDANSSTUDIO KRISKIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAZZDANSSTUDIO KRISKIN op de google maps. Adres en contacten JAZZDANSSTUDIO KRISKIN
Location of JAZZDANSSTUDIO KRISKIN on the google maps. Address and contacts of JAZZDANSSTUDIO KRISKIN

Andere gerelateerde bedrijven als come JAZZDANSSTUDIO KRISKIN JAZZDANSSTUDIO KRISKIN: INFOWARE | VIRGINIE DE KLIPPELEYR | ASSURANCES IMBERECHTS | B.D.S.W. | Damien Douxchamps

Other related companies as JAZZDANSSTUDIO KRISKIN: INFOWARE | VIRGINIE DE KLIPPELEYR | ASSURANCES IMBERECHTS | B.D.S.W. | Damien Douxchamps

JAZZDANSSTUDIO KRISKIN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01617706298. Het bedrijf JAZZDANSSTUDIO KRISKIN bevindt zich op het adres: OTTERSTRAAT 59; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 754,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in JAZZDANSSTUDIO KRISKIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAZZDANSSTUDIO KRISKIN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAZZDANSSTUDIO KRISKIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, openstaande posities, locatie van JAZZDANSSTUDIO KRISKIN op de kaart.

JAZZDANSSTUDIO KRISKIN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, company assigned to the tax number BE01617706298. The company JAZZDANSSTUDIO KRISKIN is located at the address: OTTERSTRAAT 59; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 754,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dansscholen. Products created in JAZZDANSSTUDIO KRISKIN were not found.
The main activity of JAZZDANSSTUDIO KRISKIN is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JAZZDANSSTUDIO KRISKIN is not available. You also can look at reviews of JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, open positions, location of JAZZDANSSTUDIO KRISKIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAZZDANSSTUDIO KRISKIN, employees, financial statistics.