ECOLE DE DANSE UNIVERSAL

Contactgegevens ECOLE DE DANSE UNIVERSAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE DE DANSE UNIVERSAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE DE DANSE UNIVERSAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOONDAALSE STEENWEG 277; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26497740 (+32-26497740) 26497740 (+32-26497740)

Fax (fax): +32 (3) 379-33-19 +32 (3) 379-33-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE DE DANSE UNIVERSAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE DE DANSE UNIVERSAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE DE DANSE UNIVERSAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE DE DANSE UNIVERSAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE DE DANSE UNIVERSAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE DE DANSE UNIVERSAL
Products information ECOLE DE DANSE UNIVERSAL

BTW identificatienummer (tax): BE09604766845
Ondernemingsnummer: 9562744140
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ECOLE DE DANSE UNIVERSAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE DE DANSE UNIVERSAL
(Get full report from official database of BE for ECOLE DE DANSE UNIVERSAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE DE DANSE UNIVERSAL
Addition kinds of activities for ECOLE DE DANSE UNIVERSAL

289500. Carbon zwart | Carbon black
672600. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
02790100. Worm boerderijen | Worm farms
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
33530100. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
35520202. Borduurmachines | Embroidery machines
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair

Werken bij ECOLE DE DANSE UNIVERSAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE DE DANSE UNIVERSAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE DE DANSE UNIVERSAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE DE DANSE UNIVERSAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van ECOLE DE DANSE UNIVERSAL in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE DE DANSE UNIVERSAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE DE DANSE UNIVERSAL. Laat een reactie achter voor ECOLE DE DANSE UNIVERSAL. ECOLE DE DANSE UNIVERSAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE DE DANSE UNIVERSAL. Leave a respond for ECOLE DE DANSE UNIVERSAL. ECOLE DE DANSE UNIVERSAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE DE DANSE UNIVERSAL op de google maps. Adres en contacten ECOLE DE DANSE UNIVERSAL
Location of ECOLE DE DANSE UNIVERSAL on the google maps. Address and contacts of ECOLE DE DANSE UNIVERSAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE DE DANSE UNIVERSAL ECOLE DE DANSE UNIVERSAL: ERIC VANSTEENBRUGGHE | ERIKA VAN DEN EYNDE | HAIRSTYLE SASKIA | HOSTESSELECT | Carrosserie Fran?ois

Other related companies as ECOLE DE DANSE UNIVERSAL: ERIC VANSTEENBRUGGHE | ERIKA VAN DEN EYNDE | HAIRSTYLE SASKIA | HOSTESSELECT | Carrosserie Fran?ois

ECOLE DE DANSE UNIVERSAL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09604766845. Het bedrijf ECOLE DE DANSE UNIVERSAL bevindt zich op het adres: BOONDAALSE STEENWEG 277; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in ECOLE DE DANSE UNIVERSAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOLE DE DANSE UNIVERSAL is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE DE DANSE UNIVERSAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, openstaande posities, locatie van ECOLE DE DANSE UNIVERSAL op de kaart.

ECOLE DE DANSE UNIVERSAL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, company assigned to the tax number BE09604766845. The company ECOLE DE DANSE UNIVERSAL is located at the address: BOONDAALSE STEENWEG 277; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dansscholen. Products created in ECOLE DE DANSE UNIVERSAL were not found.
The main activity of ECOLE DE DANSE UNIVERSAL is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE DE DANSE UNIVERSAL is not available. You also can look at reviews of ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, open positions, location of ECOLE DE DANSE UNIVERSAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE DE DANSE UNIVERSAL, employees, financial statistics.