ECOLE DANSE TELLER D.& J.

Contactgegevens ECOLE DANSE TELLER D.& J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE DANSE TELLER D.& J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE DANSE TELLER D.& J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DE LA VESDRE 41; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87223573 (+32-87223573) 87223573 (+32-87223573)

Fax (fax): +32 (69) 543-61-48 +32 (69) 543-61-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE DANSE TELLER D.& J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE DANSE TELLER D.& J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE DANSE TELLER D.& J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE DANSE TELLER D.& J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE DANSE TELLER D.& J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE DANSE TELLER D.& J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE DANSE TELLER D.& J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE DANSE TELLER D.& J.
Products information ECOLE DANSE TELLER D.& J.

BTW identificatienummer (tax): BE06135284423
Ondernemingsnummer: 5082519531
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ECOLE DANSE TELLER D.& J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE DANSE TELLER D.& J.
(Get full report from official database of BE for ECOLE DANSE TELLER D.& J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE DANSE TELLER D.& J.
Addition kinds of activities for ECOLE DANSE TELLER D.& J.

279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
28120100. alkaliën | Alkalies
30210000. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
38450118. Apparatuur voor ademhalingsanalyse, electromedical | Respiratory analysis equipment, electromedical
39319900. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
72190104. Kleermaker, behalve op maat of koopman | Tailor shop, except custom or merchant tailor
91110404. Uitvoerende kantoren, lokale overheid | Executive offices, local government

Werken bij ECOLE DANSE TELLER D.& J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE DANSE TELLER D.& J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE DANSE TELLER D.& J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE DANSE TELLER D.& J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Izegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van ECOLE DANSE TELLER D.& J. in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE DANSE TELLER D.& J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE DANSE TELLER D.& J.. Laat een reactie achter voor ECOLE DANSE TELLER D.& J.. ECOLE DANSE TELLER D.& J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE DANSE TELLER D.& J.. Leave a respond for ECOLE DANSE TELLER D.& J.. ECOLE DANSE TELLER D.& J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE DANSE TELLER D.& J. op de google maps. Adres en contacten ECOLE DANSE TELLER D.& J.
Location of ECOLE DANSE TELLER D.& J. on the google maps. Address and contacts of ECOLE DANSE TELLER D.& J.

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE DANSE TELLER D.& J. ECOLE DANSE TELLER D.& J.: Au Grain de Folie | Numerical BVBA | VRIJE BASISSCHOOL | 't Aanwijs | Flamend

Other related companies as ECOLE DANSE TELLER D.& J.: Au Grain de Folie | Numerical BVBA | VRIJE BASISSCHOOL | 't Aanwijs | Flamend

ECOLE DANSE TELLER D.& J. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE DANSE TELLER D.& J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06135284423. Het bedrijf ECOLE DANSE TELLER D.& J. bevindt zich op het adres: QUAI DE LA VESDRE 41; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in ECOLE DANSE TELLER D.& J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOLE DANSE TELLER D.& J. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE DANSE TELLER D.& J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE DANSE TELLER D.& J., openstaande posities, locatie van ECOLE DANSE TELLER D.& J. op de kaart.

ECOLE DANSE TELLER D.& J. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE DANSE TELLER D.& J., company assigned to the tax number BE06135284423. The company ECOLE DANSE TELLER D.& J. is located at the address: QUAI DE LA VESDRE 41; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dansscholen. Products created in ECOLE DANSE TELLER D.& J. were not found.
The main activity of ECOLE DANSE TELLER D.& J. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE DANSE TELLER D.& J. is not available. You also can look at reviews of ECOLE DANSE TELLER D.& J., open positions, location of ECOLE DANSE TELLER D.& J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE DANSE TELLER D.& J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE DANSE TELLER D.& J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE DANSE TELLER D.& J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE DANSE TELLER D.& J., employees, financial statistics.