ECOLE DANSE POINT & PITRE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ECOLE DANSE POINT & PITRE
Private companiesTransportation Equipment • ECOLE DANSE POINT & PITRE

Contactgegevens ECOLE DANSE POINT & PITRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE DANSE POINT & PITRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE DANSE POINT & PITRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES CYCLAMENS 2; 1420; BRAINE-L?ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23870542 (+32-23870542) 23870542 (+32-23870542)

Fax (fax): +32 (82) 876-18-66 +32 (82) 876-18-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE DANSE POINT & PITRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE DANSE POINT & PITRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE DANSE POINT & PITRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE DANSE POINT & PITRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE DANSE POINT & PITRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE DANSE POINT & PITRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE DANSE POINT & PITRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE DANSE POINT & PITRE
Products information ECOLE DANSE POINT & PITRE

BTW identificatienummer (tax): BE02197509765
Ondernemingsnummer: 4843841552
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ECOLE DANSE POINT & PITRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE DANSE POINT & PITRE
(Get full report from official database of BE for ECOLE DANSE POINT & PITRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE DANSE POINT & PITRE
Addition kinds of activities for ECOLE DANSE POINT & PITRE

285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
14999903. Catliniet mijnbouw | Catlinite mining
26219901. Fijn papier | Fine paper
30699909. Liner strips, rubber | Liner strips, rubber
33219907. Rollenmolenrollen, gietijzer | Rolling mill rolls, cast iron
35470201. Barfabrieken | Bar mills
83220601. Gemeenschapscentrum | Community center

Werken bij ECOLE DANSE POINT & PITRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE DANSE POINT & PITRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE DANSE POINT & PITRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE DANSE POINT & PITRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ECOLE DANSE POINT & PITRE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE DANSE POINT & PITRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE DANSE POINT & PITRE. Laat een reactie achter voor ECOLE DANSE POINT & PITRE. ECOLE DANSE POINT & PITRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE DANSE POINT & PITRE. Leave a respond for ECOLE DANSE POINT & PITRE. ECOLE DANSE POINT & PITRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE DANSE POINT & PITRE op de google maps. Adres en contacten ECOLE DANSE POINT & PITRE
Location of ECOLE DANSE POINT & PITRE on the google maps. Address and contacts of ECOLE DANSE POINT & PITRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE DANSE POINT & PITRE ECOLE DANSE POINT & PITRE: MARIETTE TEUGELS | ZIEKENFONDS PARTENA | Lefèbvre Dalbe-Bruxelles | CARROSSERIE DELOOSE | Lomba E

Other related companies as ECOLE DANSE POINT & PITRE: MARIETTE TEUGELS | ZIEKENFONDS PARTENA | Lefèbvre Dalbe-Bruxelles | CARROSSERIE DELOOSE | Lomba E

ECOLE DANSE POINT & PITRE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE DANSE POINT & PITRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02197509765. Het bedrijf ECOLE DANSE POINT & PITRE bevindt zich op het adres: AVENUE DES CYCLAMENS 2; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in ECOLE DANSE POINT & PITRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOLE DANSE POINT & PITRE is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE DANSE POINT & PITRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE DANSE POINT & PITRE, openstaande posities, locatie van ECOLE DANSE POINT & PITRE op de kaart.

ECOLE DANSE POINT & PITRE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE DANSE POINT & PITRE, company assigned to the tax number BE02197509765. The company ECOLE DANSE POINT & PITRE is located at the address: AVENUE DES CYCLAMENS 2; 1420; BRAINE-L?ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dansscholen. Products created in ECOLE DANSE POINT & PITRE were not found.
The main activity of ECOLE DANSE POINT & PITRE is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE DANSE POINT & PITRE is not available. You also can look at reviews of ECOLE DANSE POINT & PITRE, open positions, location of ECOLE DANSE POINT & PITRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE DANSE POINT & PITRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE DANSE POINT & PITRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE DANSE POINT & PITRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE DANSE POINT & PITRE, employees, financial statistics.