DANSSCHOOL POLYHYMNIA

Contactgegevens DANSSCHOOL POLYHYMNIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANSSCHOOL POLYHYMNIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANSSCHOOL POLYHYMNIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOUWBURGPLEIN 8B42; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56225411 (+32-56225411) 56225411 (+32-56225411)

Fax (fax): +32 (16) 833-31-49 +32 (16) 833-31-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANSSCHOOL POLYHYMNIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANSSCHOOL POLYHYMNIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANSSCHOOL POLYHYMNIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANSSCHOOL POLYHYMNIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANSSCHOOL POLYHYMNIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANSSCHOOL POLYHYMNIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANSSCHOOL POLYHYMNIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANSSCHOOL POLYHYMNIA
Products information DANSSCHOOL POLYHYMNIA

BTW identificatienummer (tax): BE08182037353
Ondernemingsnummer: 8460815429
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DANSSCHOOL POLYHYMNIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANSSCHOOL POLYHYMNIA
(Get full report from official database of BE for DANSSCHOOL POLYHYMNIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANSSCHOOL POLYHYMNIA
Addition kinds of activities for DANSSCHOOL POLYHYMNIA

14290102. Gabbro, verpletterd en gebroken-steengroeven | Gabbro, crushed and broken-quarrying
17529905. Linoleum installatie | Linoleum installation
28999942. Roestbestendige verbindingen | Rust resisting compounds
32599901. Segmentblokken, klei | Segment blocks, clay
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec
59990908. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts

Werken bij DANSSCHOOL POLYHYMNIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANSSCHOOL POLYHYMNIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANSSCHOOL POLYHYMNIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANSSCHOOL POLYHYMNIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

Zoek naar antwoorden van DANSSCHOOL POLYHYMNIA in sociale netwerken
Look for responds of DANSSCHOOL POLYHYMNIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANSSCHOOL POLYHYMNIA. Laat een reactie achter voor DANSSCHOOL POLYHYMNIA. DANSSCHOOL POLYHYMNIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANSSCHOOL POLYHYMNIA. Leave a respond for DANSSCHOOL POLYHYMNIA. DANSSCHOOL POLYHYMNIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANSSCHOOL POLYHYMNIA op de google maps. Adres en contacten DANSSCHOOL POLYHYMNIA
Location of DANSSCHOOL POLYHYMNIA on the google maps. Address and contacts of DANSSCHOOL POLYHYMNIA

Andere gerelateerde bedrijven als come DANSSCHOOL POLYHYMNIA DANSSCHOOL POLYHYMNIA: Freja | Cabinet d'Etudes Graphologiques | NORDIC NV | Degeest | L. VAN DE WOUWER

Other related companies as DANSSCHOOL POLYHYMNIA: Freja | Cabinet d'Etudes Graphologiques | NORDIC NV | Degeest | L. VAN DE WOUWER

DANSSCHOOL POLYHYMNIA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANSSCHOOL POLYHYMNIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08182037353. Het bedrijf DANSSCHOOL POLYHYMNIA bevindt zich op het adres: SCHOUWBURGPLEIN 8B42; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in DANSSCHOOL POLYHYMNIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANSSCHOOL POLYHYMNIA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANSSCHOOL POLYHYMNIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANSSCHOOL POLYHYMNIA, openstaande posities, locatie van DANSSCHOOL POLYHYMNIA op de kaart.

DANSSCHOOL POLYHYMNIA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANSSCHOOL POLYHYMNIA, company assigned to the tax number BE08182037353. The company DANSSCHOOL POLYHYMNIA is located at the address: SCHOUWBURGPLEIN 8B42; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dansscholen. Products created in DANSSCHOOL POLYHYMNIA were not found.
The main activity of DANSSCHOOL POLYHYMNIA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DANSSCHOOL POLYHYMNIA is not available. You also can look at reviews of DANSSCHOOL POLYHYMNIA, open positions, location of DANSSCHOOL POLYHYMNIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANSSCHOOL POLYHYMNIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANSSCHOOL POLYHYMNIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANSSCHOOL POLYHYMNIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANSSCHOOL POLYHYMNIA, employees, financial statistics.