DANSSCHOOL HORA BRUGGE

Contactgegevens DANSSCHOOL HORA BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANSSCHOOL HORA BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANSSCHOOL HORA BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING LEOPOLD III-LAAN 125; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50390576 (+32-50390576) 50390576 (+32-50390576)

Fax (fax): +32 (10) 357-15-74 +32 (10) 357-15-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANSSCHOOL HORA BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANSSCHOOL HORA BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANSSCHOOL HORA BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANSSCHOOL HORA BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANSSCHOOL HORA BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANSSCHOOL HORA BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANSSCHOOL HORA BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANSSCHOOL HORA BRUGGE
Products information DANSSCHOOL HORA BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE09874206542
Ondernemingsnummer: 1268341064
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DANSSCHOOL HORA BRUGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANSSCHOOL HORA BRUGGE
(Get full report from official database of BE for DANSSCHOOL HORA BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANSSCHOOL HORA BRUGGE
Addition kinds of activities for DANSSCHOOL HORA BRUGGE

3491. Industriële afsluiters | Industrial valves
267908. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
20990302. Desserts, ready-to-mix | Desserts, ready-to-mix
24110103. Kiezelbouten, hout: gekapt | Shingle bolts, wood: hewn
35230112. Pinda combineert, graafmachines, verpakkers en threshers | Peanut combines, diggers, packers, and threshers

Werken bij DANSSCHOOL HORA BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANSSCHOOL HORA BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANSSCHOOL HORA BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANSSCHOOL HORA BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Onderhoudsmecanicien twee ploegen Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf te Zele zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien in ploegenstelsel.

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van DANSSCHOOL HORA BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of DANSSCHOOL HORA BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANSSCHOOL HORA BRUGGE. Laat een reactie achter voor DANSSCHOOL HORA BRUGGE. DANSSCHOOL HORA BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANSSCHOOL HORA BRUGGE. Leave a respond for DANSSCHOOL HORA BRUGGE. DANSSCHOOL HORA BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANSSCHOOL HORA BRUGGE op de google maps. Adres en contacten DANSSCHOOL HORA BRUGGE
Location of DANSSCHOOL HORA BRUGGE on the google maps. Address and contacts of DANSSCHOOL HORA BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come DANSSCHOOL HORA BRUGGE DANSSCHOOL HORA BRUGGE: CRةDIT ہ L´INDUSTRIE | FA. DIRECTA | Respons UP-Advertising | Centre de Médecine Nucléaire | PIERRE QUETSTROEY

Other related companies as DANSSCHOOL HORA BRUGGE: CRةDIT ہ L´INDUSTRIE | FA. DIRECTA | Respons UP-Advertising | Centre de Médecine Nucléaire | PIERRE QUETSTROEY

DANSSCHOOL HORA BRUGGE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANSSCHOOL HORA BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09874206542. Het bedrijf DANSSCHOOL HORA BRUGGE bevindt zich op het adres: KONING LEOPOLD III-LAAN 125; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 549,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in DANSSCHOOL HORA BRUGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANSSCHOOL HORA BRUGGE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANSSCHOOL HORA BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANSSCHOOL HORA BRUGGE, openstaande posities, locatie van DANSSCHOOL HORA BRUGGE op de kaart.

DANSSCHOOL HORA BRUGGE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANSSCHOOL HORA BRUGGE, company assigned to the tax number BE09874206542. The company DANSSCHOOL HORA BRUGGE is located at the address: KONING LEOPOLD III-LAAN 125; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 549,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dansscholen. Products created in DANSSCHOOL HORA BRUGGE were not found.
The main activity of DANSSCHOOL HORA BRUGGE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DANSSCHOOL HORA BRUGGE is not available. You also can look at reviews of DANSSCHOOL HORA BRUGGE, open positions, location of DANSSCHOOL HORA BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANSSCHOOL HORA BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANSSCHOOL HORA BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANSSCHOOL HORA BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANSSCHOOL HORA BRUGGE, employees, financial statistics.