DANSSCHOOL CASTEL

Contactgegevens DANSSCHOOL CASTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANSSCHOOL CASTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANSSCHOOL CASTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PR?MONTR?S 40; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42234542 (+32-42234542) 42234542 (+32-42234542)

Fax (fax): +32 (57) 246-31-36 +32 (57) 246-31-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANSSCHOOL CASTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANSSCHOOL CASTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANSSCHOOL CASTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANSSCHOOL CASTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANSSCHOOL CASTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANSSCHOOL CASTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANSSCHOOL CASTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANSSCHOOL CASTEL
Products information DANSSCHOOL CASTEL

BTW identificatienummer (tax): BE06228668212
Ondernemingsnummer: 7483032226
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DANSSCHOOL CASTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANSSCHOOL CASTEL
(Get full report from official database of BE for DANSSCHOOL CASTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANSSCHOOL CASTEL
Addition kinds of activities for DANSSCHOOL CASTEL

7382. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
251499. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
945100. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
20119906. Lunch vlees, van vlees geslacht op het terrein | Luncheon meat, from meat slaughtered on site
27820302. Looseleafvormen en -vullers, uitsluitend op papier afgedrukt of afgedrukt | Looseleaf forms and fillers, pen ruled or printed only
34669903. Kruik toppen en kronen, gestempeld metaal | Jar tops and crowns, stamped metal
51490102. Margarine | Margarine
76999913. Wiel en caster reparatie | Wheel and caster repair

Werken bij DANSSCHOOL CASTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANSSCHOOL CASTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANSSCHOOL CASTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANSSCHOOL CASTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

Zoek naar antwoorden van DANSSCHOOL CASTEL in sociale netwerken
Look for responds of DANSSCHOOL CASTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANSSCHOOL CASTEL. Laat een reactie achter voor DANSSCHOOL CASTEL. DANSSCHOOL CASTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANSSCHOOL CASTEL. Leave a respond for DANSSCHOOL CASTEL. DANSSCHOOL CASTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANSSCHOOL CASTEL op de google maps. Adres en contacten DANSSCHOOL CASTEL
Location of DANSSCHOOL CASTEL on the google maps. Address and contacts of DANSSCHOOL CASTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DANSSCHOOL CASTEL DANSSCHOOL CASTEL: COIFFURE JOSة | GAUDIUS EN ZOON | SPORTHAL SCHIJNPOORT | CENTRE NAT. BASSES FAGNES | BAKKERIJ VERMANDER K.

Other related companies as DANSSCHOOL CASTEL: COIFFURE JOSة | GAUDIUS EN ZOON | SPORTHAL SCHIJNPOORT | CENTRE NAT. BASSES FAGNES | BAKKERIJ VERMANDER K.

DANSSCHOOL CASTEL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANSSCHOOL CASTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06228668212. Het bedrijf DANSSCHOOL CASTEL bevindt zich op het adres: RUE DES PR?MONTR?S 40; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in DANSSCHOOL CASTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANSSCHOOL CASTEL is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANSSCHOOL CASTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANSSCHOOL CASTEL, openstaande posities, locatie van DANSSCHOOL CASTEL op de kaart.

DANSSCHOOL CASTEL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANSSCHOOL CASTEL, company assigned to the tax number BE06228668212. The company DANSSCHOOL CASTEL is located at the address: RUE DES PR?MONTR?S 40; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dansscholen. Products created in DANSSCHOOL CASTEL were not found.
The main activity of DANSSCHOOL CASTEL is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DANSSCHOOL CASTEL is not available. You also can look at reviews of DANSSCHOOL CASTEL, open positions, location of DANSSCHOOL CASTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANSSCHOOL CASTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANSSCHOOL CASTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANSSCHOOL CASTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANSSCHOOL CASTEL, employees, financial statistics.