CENTRE DE DANSE LEGRAND

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • CENTRE DE DANSE LEGRAND
Private companiesAgricultural Production - Crops • CENTRE DE DANSE LEGRAND

Contactgegevens CENTRE DE DANSE LEGRAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE DANSE LEGRAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE DANSE LEGRAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DELESTIENNE 45; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71368200 (+32-71368200) 71368200 (+32-71368200)

Fax (fax): +32 (2) 132-66-43 +32 (2) 132-66-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE DANSE LEGRAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE DANSE LEGRAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE DANSE LEGRAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE DANSE LEGRAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE DANSE LEGRAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE DANSE LEGRAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE DANSE LEGRAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE DANSE LEGRAND
Products information CENTRE DE DANSE LEGRAND

BTW identificatienummer (tax): BE04598846435
Ondernemingsnummer: 9792907714
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CENTRE DE DANSE LEGRAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dansscholen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE DANSE LEGRAND
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE DANSE LEGRAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE DANSE LEGRAND
Addition kinds of activities for CENTRE DE DANSE LEGRAND

201501. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
245100. Mobiele huizen | Mobile homes
24529903. Jachthavens, geprefabriceerd, hout | Marinas, prefabricated, wood
33419904. Brons smelten en raffineren (secundair) | Bronze smelting and refining (secondary)
35489900. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
59899902. Hout (brandstof) | Wood (fuel)
79110102. Discotheque, met uitzondering van alcoholische dranken | Discotheque, except those serving alcoholic beverages
93110102. Belastingbeoordelaars 'kantoor | Property tax assessors' office

Werken bij CENTRE DE DANSE LEGRAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE DANSE LEGRAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE DANSE LEGRAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE DANSE LEGRAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student schoonmaak burelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SERVICE PLUS LAVAZZA IMPORTER & DISTRIBUTOR

    Type: Studentenjob

    Voor onze onderneming in Kontich zijn wij op zoek naar een student/e voor de schoonmaak van onze kantoren.

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE DANSE LEGRAND in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE DANSE LEGRAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE DANSE LEGRAND. Laat een reactie achter voor CENTRE DE DANSE LEGRAND. CENTRE DE DANSE LEGRAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE DANSE LEGRAND. Leave a respond for CENTRE DE DANSE LEGRAND. CENTRE DE DANSE LEGRAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE DANSE LEGRAND op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE DANSE LEGRAND
Location of CENTRE DE DANSE LEGRAND on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE DANSE LEGRAND

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE DANSE LEGRAND CENTRE DE DANSE LEGRAND: ALL CONCEPT | WILLEBR. ZAKENKANT. PETTENS NV | Brilcenter | GARAGE VANDERSTRAETEN | Lardaux Gonny

Other related companies as CENTRE DE DANSE LEGRAND: ALL CONCEPT | WILLEBR. ZAKENKANT. PETTENS NV | Brilcenter | GARAGE VANDERSTRAETEN | Lardaux Gonny

CENTRE DE DANSE LEGRAND is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE DANSE LEGRAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598846435. Het bedrijf CENTRE DE DANSE LEGRAND bevindt zich op het adres: RUE DELESTIENNE 45; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 621,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dansscholen. Producten gemaakt in CENTRE DE DANSE LEGRAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE DANSE LEGRAND is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE DANSE LEGRAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE DANSE LEGRAND, openstaande posities, locatie van CENTRE DE DANSE LEGRAND op de kaart.

CENTRE DE DANSE LEGRAND is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE DANSE LEGRAND, company assigned to the tax number BE04598846435. The company CENTRE DE DANSE LEGRAND is located at the address: RUE DELESTIENNE 45; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 621,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dansscholen. Products created in CENTRE DE DANSE LEGRAND were not found.
The main activity of CENTRE DE DANSE LEGRAND is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE DANSE LEGRAND is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE DANSE LEGRAND, open positions, location of CENTRE DE DANSE LEGRAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE DANSE LEGRAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE DANSE LEGRAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE DANSE LEGRAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE DANSE LEGRAND, employees, financial statistics.