JERRY'S-DE GALGEHOEVE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • JERRY'S-DE GALGEHOEVE
Private companiesMetal Mining • JERRY'S-DE GALGEHOEVE

Contactgegevens JERRY'S-DE GALGEHOEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JERRY'S-DE GALGEHOEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JERRY'S-DE GALGEHOEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KINSCHOTSEBAAN 4B; 2360; OUD-TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14672338 (+32-14672338) 14672338 (+32-14672338)

Fax (fax): +32 (12) 152-64-95 +32 (12) 152-64-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JERRY'S-DE GALGEHOEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JERRY'S-DE GALGEHOEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JERRY'S-DE GALGEHOEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JERRY'S-DE GALGEHOEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JERRY'S-DE GALGEHOEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JERRY'S-DE GALGEHOEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JERRY'S-DE GALGEHOEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JERRY'S-DE GALGEHOEVE
Products information JERRY'S-DE GALGEHOEVE

BTW identificatienummer (tax): BE06673614501
Ondernemingsnummer: 9391357421
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JERRY'S-DE GALGEHOEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dancings and nachtclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JERRY'S-DE GALGEHOEVE
(Get full report from official database of BE for JERRY'S-DE GALGEHOEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JERRY'S-DE GALGEHOEVE
Addition kinds of activities for JERRY'S-DE GALGEHOEVE

701104. Inns | Inns
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
50640301. Airconditioning kamer eenheden, zelfstandig | Air conditioning room units, self-contained
51120501. Bestandskaarten | File cards

Werken bij JERRY'S-DE GALGEHOEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JERRY'S-DE GALGEHOEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JERRY'S-DE GALGEHOEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JERRY'S-DE GALGEHOEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Verkoper verlichting (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

Zoek naar antwoorden van JERRY'S-DE GALGEHOEVE in sociale netwerken
Look for responds of JERRY'S-DE GALGEHOEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JERRY'S-DE GALGEHOEVE. Laat een reactie achter voor JERRY'S-DE GALGEHOEVE. JERRY'S-DE GALGEHOEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JERRY'S-DE GALGEHOEVE. Leave a respond for JERRY'S-DE GALGEHOEVE. JERRY'S-DE GALGEHOEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JERRY'S-DE GALGEHOEVE op de google maps. Adres en contacten JERRY'S-DE GALGEHOEVE
Location of JERRY'S-DE GALGEHOEVE on the google maps. Address and contacts of JERRY'S-DE GALGEHOEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come JERRY'S-DE GALGEHOEVE JERRY'S-DE GALGEHOEVE: Phyfferoen C | Van Aelten | Kaat Tilley | H V F NV | Champagne G

Other related companies as JERRY'S-DE GALGEHOEVE: Phyfferoen C | Van Aelten | Kaat Tilley | H V F NV | Champagne G

JERRY'S-DE GALGEHOEVE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JERRY'S-DE GALGEHOEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06673614501. Het bedrijf JERRY'S-DE GALGEHOEVE bevindt zich op het adres: KINSCHOTSEBAAN 4B; 2360; OUD-TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dancings and nachtclubs. Producten gemaakt in JERRY'S-DE GALGEHOEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JERRY'S-DE GALGEHOEVE is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JERRY'S-DE GALGEHOEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JERRY'S-DE GALGEHOEVE, openstaande posities, locatie van JERRY'S-DE GALGEHOEVE op de kaart.

JERRY'S-DE GALGEHOEVE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JERRY'S-DE GALGEHOEVE, company assigned to the tax number BE06673614501. The company JERRY'S-DE GALGEHOEVE is located at the address: KINSCHOTSEBAAN 4B; 2360; OUD-TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dancings and nachtclubs. Products created in JERRY'S-DE GALGEHOEVE were not found.
The main activity of JERRY'S-DE GALGEHOEVE is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JERRY'S-DE GALGEHOEVE is not available. You also can look at reviews of JERRY'S-DE GALGEHOEVE, open positions, location of JERRY'S-DE GALGEHOEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JERRY'S-DE GALGEHOEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JERRY'S-DE GALGEHOEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JERRY'S-DE GALGEHOEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JERRY'S-DE GALGEHOEVE, employees, financial statistics.