HET SALON

Contactgegevens HET SALON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET SALON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET SALON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRONENBURGSTRAAT 64; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 032343801^^0478385873 032343801^^0478385873

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET SALON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET SALON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET SALON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET SALON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET SALON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET SALON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET SALON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET SALON
Products information HET SALON

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Salle: Salles de Réception.^^Types de Club: Discothèque.

Product categorie (product category): Dancings and bo?tes de nuit. Salles de conférences and de réceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET SALON
(Get full report from official database of BE for HET SALON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET SALON
Addition kinds of activities for HET SALON

09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
22530203. Truien, breien | Jerseys, knit
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
33170202. Conduit: gelaste, sluitgewricht, of zware klinknagel | Conduit: welded, lock joint, or heavy riveted
44999900. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
86219907. Wetenschappelijke ledenvereniging | Scientific membership association

Werken bij HET SALON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET SALON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET SALON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET SALON. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Industriële Reiniger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als industrieel reiniger sta je in voor de volgende opdrachten: Het schoonmaken van installaties Werken met ontvettingsproducten, hogedruk reiniger en andere apparaten Mogelijk werken op hoogtes Zwerfvuil opruimen Diverse andere reinigingsopdrachten

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

Zoek naar antwoorden van HET SALON in sociale netwerken
Look for responds of HET SALON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET SALON. Laat een reactie achter voor HET SALON. HET SALON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET SALON. Leave a respond for HET SALON. HET SALON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET SALON op de google maps. Adres en contacten HET SALON
Location of HET SALON on the google maps. Address and contacts of HET SALON

Andere gerelateerde bedrijven als come HET SALON HET SALON: Optima | Bosthijs M | MEDIZI | PIM NEIRYNCK | FA. NINOCHAUF

Other related companies as HET SALON: Optima | Bosthijs M | MEDIZI | PIM NEIRYNCK | FA. NINOCHAUF

HET SALON is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET SALON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf HET SALON bevindt zich op het adres: KRONENBURGSTRAAT 64; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dancings and bo?tes de nuit. Salles de conférences and de réceptions. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de Réception.^^Types de Club: Discothèque..
De hoofdactiviteit van HET SALON is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET SALON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET SALON, openstaande posities, locatie van HET SALON op de kaart.

HET SALON is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET SALON, company assigned to the tax number BE05409088134. The company HET SALON is located at the address: KRONENBURGSTRAAT 64; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dancings and bo?tes de nuit. Salles de conférences and de réceptions. List of products are Type de Salle: Salles de Réception.^^Types de Club: Discothèque..
The main activity of HET SALON is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HET SALON is not available. You also can look at reviews of HET SALON, open positions, location of HET SALON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET SALON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET SALON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET SALON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET SALON, employees, financial statistics.