BAR-CHOC

Contactgegevens BAR-CHOC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAR-CHOC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAR-CHOC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWMOERDORP 20; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36772839 (+32-36772839) 36772839 (+32-36772839)

Fax (fax): +32 (67) 878-31-28 +32 (67) 878-31-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAR-CHOC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAR-CHOC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAR-CHOC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAR-CHOC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAR-CHOC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAR-CHOC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAR-CHOC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAR-CHOC
Products information BAR-CHOC

BTW identificatienummer (tax): BE02349670410
Ondernemingsnummer: 3196441650
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Bars: Cafés-Discothèques.. Types de Club: Dancing.

Product categorie (product category): Dancings and bo?tes de nuit. Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAR-CHOC
(Get full report from official database of BE for BAR-CHOC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAR-CHOC
Addition kinds of activities for BAR-CHOC

3275. Gipsproducten | Gypsum products
072201. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
325101. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
358505. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
21219901. cigarillos | Cigarillos
22840101. Nylon draad | Nylon thread
22990400. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
32219901. Flessen voor verpakking, bottelen en inblikken: glas | Bottles for packing, bottling, and canning: glass
39939904. Displays, verfproces | Displays, paint process

Werken bij BAR-CHOC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAR-CHOC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAR-CHOC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAR-CHOC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 24 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag ,dinsdag en op donderdag en vrijdag in dit gastgezin, telkens in halve dagen(idealiter namiddag) .Op vrijdag werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, uren kunnen besproken worden. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van BAR-CHOC in sociale netwerken
Look for responds of BAR-CHOC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAR-CHOC. Laat een reactie achter voor BAR-CHOC. BAR-CHOC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAR-CHOC. Leave a respond for BAR-CHOC. BAR-CHOC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAR-CHOC op de google maps. Adres en contacten BAR-CHOC
Location of BAR-CHOC on the google maps. Address and contacts of BAR-CHOC

Andere gerelateerde bedrijven als come BAR-CHOC BAR-CHOC: ASLK-CGER Bank | Boekhoudkantoor B & P BVBA | GUSTAAF VAN HOOF | BERNARD WILMOTTE | DEJARDIN GERARD

Other related companies as BAR-CHOC: ASLK-CGER Bank | Boekhoudkantoor B & P BVBA | GUSTAAF VAN HOOF | BERNARD WILMOTTE | DEJARDIN GERARD

BAR-CHOC is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAR-CHOC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02349670410. Het bedrijf BAR-CHOC bevindt zich op het adres: NIEUWMOERDORP 20; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dancings and bo?tes de nuit. Bars. Lijst met producten zijn Types de Bars: Cafés-Discothèques.. Types de Club: Dancing..
De hoofdactiviteit van BAR-CHOC is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAR-CHOC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAR-CHOC, openstaande posities, locatie van BAR-CHOC op de kaart.

BAR-CHOC is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAR-CHOC, company assigned to the tax number BE02349670410. The company BAR-CHOC is located at the address: NIEUWMOERDORP 20; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dancings and bo?tes de nuit. Bars. List of products are Types de Bars: Cafés-Discothèques.. Types de Club: Dancing..
The main activity of BAR-CHOC is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAR-CHOC is not available. You also can look at reviews of BAR-CHOC, open positions, location of BAR-CHOC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAR-CHOC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAR-CHOC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAR-CHOC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAR-CHOC, employees, financial statistics.