OBSESSION

Contactgegevens OBSESSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OBSESSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

OBSESSION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGLAND 60; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16895203 (+32-16895203) 16895203 (+32-16895203)

Fax (fax): +32 (81) 128-97-59 +32 (81) 128-97-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OBSESSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OBSESSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OBSESSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OBSESSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OBSESSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OBSESSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OBSESSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OBSESSION
Products information OBSESSION

BTW identificatienummer (tax): BE02379058837
Ondernemingsnummer: 1172485351
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Club: Discothèque.

Product categorie (product category): Dancings and bo?tes de nuit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OBSESSION
(Get full report from official database of BE for OBSESSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor OBSESSION
Addition kinds of activities for OBSESSION

363900. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
22950302. Matten, gelakt glas | Mats, varnished glass
28420209. Wassen voor hout, leer en andere materialen | Waxes for wood, leather, and other materials
28930000. Drukinkt | Printing ink
36740110. Zener diodes | Zener diodes
51120201. Wenskaarten | Greeting cards

Werken bij OBSESSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OBSESSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OBSESSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OBSESSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Kapper/Kapster (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Hairstyle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van OBSESSION in sociale netwerken
Look for responds of OBSESSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor OBSESSION. Laat een reactie achter voor OBSESSION. OBSESSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OBSESSION. Leave a respond for OBSESSION. OBSESSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OBSESSION op de google maps. Adres en contacten OBSESSION
Location of OBSESSION on the google maps. Address and contacts of OBSESSION

Andere gerelateerde bedrijven als come OBSESSION OBSESSION: Kemps | Consulting Concepts Europe | Avenue Studiotel | The Wine Shop | Terlin Th

Other related companies as OBSESSION: Kemps | Consulting Concepts Europe | Avenue Studiotel | The Wine Shop | Terlin Th

OBSESSION is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OBSESSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02379058837. Het bedrijf OBSESSION bevindt zich op het adres: HOOGLAND 60; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dancings and bo?tes de nuit. Lijst met producten zijn Types de Club: Discothèque..
De hoofdactiviteit van OBSESSION is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OBSESSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OBSESSION, openstaande posities, locatie van OBSESSION op de kaart.

OBSESSION is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is OBSESSION, company assigned to the tax number BE02379058837. The company OBSESSION is located at the address: HOOGLAND 60; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dancings and bo?tes de nuit. List of products are Types de Club: Discothèque..
The main activity of OBSESSION is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OBSESSION is not available. You also can look at reviews of OBSESSION, open positions, location of OBSESSION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OBSESSION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OBSESSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OBSESSION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OBSESSION, employees, financial statistics.