Avenue Studiotel

Contactgegevens Avenue Studiotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avenue Studiotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Avenue Studiotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koninginnelaan 27; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 80 55 44 (+32-059 80 55 44) 059 80 55 44 (+32-059 80 55 44)

Fax (fax): 059 80 56 44 (+32-059 80 56 44) 059 80 56 44 (+32-059 80 56 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avenue Studiotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avenue Studiotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avenue Studiotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avenue Studiotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avenue Studiotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avenue Studiotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avenue Studiotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avenue Studiotel
Products information Avenue Studiotel

BTW identificatienummer (tax): BE04133575439
Ondernemingsnummer: 7097412109
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Avenue Studiotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avenue Studiotel
(Get full report from official database of BE for Avenue Studiotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Avenue Studiotel
Addition kinds of activities for Avenue Studiotel

0741. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
23999907. Zuigelingen | Infant carriers
35590500. Gieterij, smelt-, raffinage- en dergelijke machines | Foundry, smelting, refining, and similar machinery
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service

Werken bij Avenue Studiotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avenue Studiotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avenue Studiotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avenue Studiotel. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

 • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

 • Schoonmaker studentencafé (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

 • Student weekdagen (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: T-INTERIM AALST

  Type: Studentenjob

  Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

 • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

 • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ENTRIO

  Type: Studentenjob

  ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

 • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ALUVISION

  Type: Vaste Job

  Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

 • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

 • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: AMBARO

  Type: Vaste Job

  Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

 • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Realdolmen

  Type: Vaste Job

  Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

 • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

  Type: Vaste Job

  Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van Avenue Studiotel in sociale netwerken
Look for responds of Avenue Studiotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avenue Studiotel. Laat een reactie achter voor Avenue Studiotel. Avenue Studiotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avenue Studiotel. Leave a respond for Avenue Studiotel. Avenue Studiotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avenue Studiotel op de google maps. Adres en contacten Avenue Studiotel
Location of Avenue Studiotel on the google maps. Address and contacts of Avenue Studiotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Avenue Studiotel Avenue Studiotel: MAISON DE WINTER | KINDERKORF BOETIEK | PEPE KART RACING | Tevelite BVBA | Dobbenie Dimitri

Other related companies as Avenue Studiotel: MAISON DE WINTER | KINDERKORF BOETIEK | PEPE KART RACING | Tevelite BVBA | Dobbenie Dimitri

Avenue Studiotel is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Avenue Studiotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04133575439. Het bedrijf Avenue Studiotel bevindt zich op het adres: Koninginnelaan 27; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Avenue Studiotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Avenue Studiotel is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avenue Studiotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avenue Studiotel, openstaande posities, locatie van Avenue Studiotel op de kaart.

Avenue Studiotel is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Avenue Studiotel, company assigned to the tax number BE04133575439. The company Avenue Studiotel is located at the address: Koninginnelaan 27; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Avenue Studiotel were not found.
The main activity of Avenue Studiotel is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Avenue Studiotel is not available. You also can look at reviews of Avenue Studiotel, open positions, location of Avenue Studiotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avenue Studiotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avenue Studiotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avenue Studiotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avenue Studiotel, employees, financial statistics.