WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA

Contactgegevens WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1080-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-522.18.50 (+32-02-522.18.50) 02-522.18.50 (+32-02-522.18.50)

Fax (fax): 02-522.19.72 (+32-02-522.19.72) 02-522.19.72 (+32-02-522.19.72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA
Products information WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE04765014648
Ondernemingsnummer: 6255584716
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 290,000 EUR
Werknemers (employees): 45
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA
(Get full report from official database of BE for WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA
Addition kinds of activities for WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA

14559902. China klei mijnbouw | China clay mining
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
35560501. Machines voor de verwerking van vis en schelpdieren | Fish and shellfish processing machinery
39490300. Oefen materiaal | Exercise equipment
39490900. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
50830307. Haying machines | Haying machinery
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural

Werken bij WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

Zoek naar antwoorden van WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA in sociale netwerken
Look for responds of WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA. Laat een reactie achter voor WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA. WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA. Leave a respond for WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA. WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA op de google maps. Adres en contacten WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA
Location of WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA on the google maps. Address and contacts of WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA: PORPHYRE M-A | CAST BENELUX | Delhaye martine | Luciano | Tommasetti A

Other related companies as WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA: PORPHYRE M-A | CAST BENELUX | Delhaye martine | Luciano | Tommasetti A

WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04765014648. Het bedrijf WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA bevindt zich op het adres: 1080-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 45 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 290,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, openstaande posities, locatie van WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA op de kaart.

WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA is a company, that was registered 2011 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, company assigned to the tax number BE04765014648. The company WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA is located at the address: 1080-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 45 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 290,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA were not found.
The main activity of WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA is not available. You also can look at reviews of WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, open positions, location of WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAUTERS JEAN ACIERS SPECIAUX SA, employees, financial statistics.