GOYENS HILDE DANSSTUDIO

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • GOYENS HILDE DANSSTUDIO
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • GOYENS HILDE DANSSTUDIO

Contactgegevens GOYENS HILDE DANSSTUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOYENS HILDE DANSSTUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOYENS HILDE DANSSTUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Willem Coosemansstraat 202; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 26 00 42 (+32-016 26 00 42) 016 26 00 42 (+32-016 26 00 42)

Fax (fax): +32 (61) 700-84-85 +32 (61) 700-84-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOYENS HILDE DANSSTUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOYENS HILDE DANSSTUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOYENS HILDE DANSSTUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOYENS HILDE DANSSTUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOYENS HILDE DANSSTUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOYENS HILDE DANSSTUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOYENS HILDE DANSSTUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOYENS HILDE DANSSTUDIO
Products information GOYENS HILDE DANSSTUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE08007629394
Ondernemingsnummer: 1462799072
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Ballet schools

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOYENS HILDE DANSSTUDIO
(Get full report from official database of BE for GOYENS HILDE DANSSTUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOYENS HILDE DANSSTUDIO
Addition kinds of activities for GOYENS HILDE DANSSTUDIO

10210103. Ondergrondse koperertsmijnbouw | Underground copper ore mining
22960102. Stof voor het versterken van rubberen banden | Fabric for reinforcing rubber tires
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
65520000. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec

Werken bij GOYENS HILDE DANSSTUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOYENS HILDE DANSSTUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOYENS HILDE DANSSTUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOYENS HILDE DANSSTUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van GOYENS HILDE DANSSTUDIO in sociale netwerken
Look for responds of GOYENS HILDE DANSSTUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOYENS HILDE DANSSTUDIO. Laat een reactie achter voor GOYENS HILDE DANSSTUDIO. GOYENS HILDE DANSSTUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOYENS HILDE DANSSTUDIO. Leave a respond for GOYENS HILDE DANSSTUDIO. GOYENS HILDE DANSSTUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOYENS HILDE DANSSTUDIO op de google maps. Adres en contacten GOYENS HILDE DANSSTUDIO
Location of GOYENS HILDE DANSSTUDIO on the google maps. Address and contacts of GOYENS HILDE DANSSTUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come GOYENS HILDE DANSSTUDIO GOYENS HILDE DANSSTUDIO: LIFTINGPARTS EUROPE | BBC MARCASSOU LIBRAMONT | ALFRED JACOBS | ERIK VAN NIEUWENBORG | Bouret G茅rard

Other related companies as GOYENS HILDE DANSSTUDIO: LIFTINGPARTS EUROPE | BBC MARCASSOU LIBRAMONT | ALFRED JACOBS | ERIK VAN NIEUWENBORG | Bouret G茅rard

GOYENS HILDE DANSSTUDIO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOYENS HILDE DANSSTUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08007629394. Het bedrijf GOYENS HILDE DANSSTUDIO bevindt zich op het adres: Willem Coosemansstraat 202; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dancing schools. Lijst met producten zijn Ballet schools.
De hoofdactiviteit van GOYENS HILDE DANSSTUDIO is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOYENS HILDE DANSSTUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOYENS HILDE DANSSTUDIO, openstaande posities, locatie van GOYENS HILDE DANSSTUDIO op de kaart.

GOYENS HILDE DANSSTUDIO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOYENS HILDE DANSSTUDIO, company assigned to the tax number BE08007629394. The company GOYENS HILDE DANSSTUDIO is located at the address: Willem Coosemansstraat 202; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dancing schools. List of products are Ballet schools.
The main activity of GOYENS HILDE DANSSTUDIO is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOYENS HILDE DANSSTUDIO is not available. You also can look at reviews of GOYENS HILDE DANSSTUDIO, open positions, location of GOYENS HILDE DANSSTUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOYENS HILDE DANSSTUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOYENS HILDE DANSSTUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOYENS HILDE DANSSTUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOYENS HILDE DANSSTUDIO, employees, financial statistics.