WARSCO UNITS NV

Contactgegevens WARSCO UNITS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WARSCO UNITS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WARSCO UNITS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 3690-Zutendaal, België

Telefoon (phone): 089-61.27.63 (+32-089-61.27.63) 089-61.27.63 (+32-089-61.27.63)

Fax (fax): 089-61.28.48 (+32-089-61.28.48) 089-61.28.48 (+32-089-61.28.48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WARSCO UNITS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WARSCO UNITS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WARSCO UNITS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WARSCO UNITS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WARSCO UNITS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WARSCO UNITS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WARSCO UNITS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WARSCO UNITS NV
Products information WARSCO UNITS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03451049804
Ondernemingsnummer: 7420135498
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): 48
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in WARSCO UNITS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WARSCO UNITS NV
(Get full report from official database of BE for WARSCO UNITS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WARSCO UNITS NV
Addition kinds of activities for WARSCO UNITS NV

0253. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
349299. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
50840302. Papier productie machines | Paper manufacturing machinery
50850303. Ventielen en toebehoren | Valves and fittings
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment

Werken bij WARSCO UNITS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WARSCO UNITS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WARSCO UNITS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WARSCO UNITS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van WARSCO UNITS NV in sociale netwerken
Look for responds of WARSCO UNITS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WARSCO UNITS NV. Laat een reactie achter voor WARSCO UNITS NV. WARSCO UNITS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WARSCO UNITS NV. Leave a respond for WARSCO UNITS NV. WARSCO UNITS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WARSCO UNITS NV op de google maps. Adres en contacten WARSCO UNITS NV
Location of WARSCO UNITS NV on the google maps. Address and contacts of WARSCO UNITS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WARSCO UNITS NV WARSCO UNITS NV: DESIRE COPPENS EN ZONEN | Van De Vijver Groep BVBA | LEKIM FR?RES | Cercle St-Léonard | BERNARD

Other related companies as WARSCO UNITS NV: DESIRE COPPENS EN ZONEN | Van De Vijver Groep BVBA | LEKIM FR?RES | Cercle St-Léonard | BERNARD

WARSCO UNITS NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WARSCO UNITS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451049804. Het bedrijf WARSCO UNITS NV bevindt zich op het adres: 3690-Zutendaal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 48 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WARSCO UNITS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WARSCO UNITS NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WARSCO UNITS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WARSCO UNITS NV, openstaande posities, locatie van WARSCO UNITS NV op de kaart.

WARSCO UNITS NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is WARSCO UNITS NV, company assigned to the tax number BE03451049804. The company WARSCO UNITS NV is located at the address: 3690-Zutendaal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 48 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WARSCO UNITS NV were not found.
The main activity of WARSCO UNITS NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WARSCO UNITS NV is not available. You also can look at reviews of WARSCO UNITS NV, open positions, location of WARSCO UNITS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WARSCO UNITS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WARSCO UNITS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WARSCO UNITS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WARSCO UNITS NV, employees, financial statistics.