Dynamic Sphere

Particuliere bedrijvenBosbouw • Dynamic Sphere
Private companiesForestry • Dynamic Sphere

Contactgegevens Dynamic Sphere: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dynamic Sphere: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dynamic Sphere

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules-Cralle 50; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 367 25 55 (+32-04 367 25 55) 04 367 25 55 (+32-04 367 25 55)

Fax (fax): 04 221 00 23 (+32-04 221 00 23) 04 221 00 23 (+32-04 221 00 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dynamic Sphere: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dynamic Sphere"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dynamic Sphere"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dynamic Sphere, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dynamic Sphere. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dynamic Sphere, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dynamic Sphere. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dynamic Sphere
Products information Dynamic Sphere

BTW identificatienummer (tax): BE02344451904
Ondernemingsnummer: 3724060058
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Martial arts & accessories; Fitness centres

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dynamic Sphere
(Get full report from official database of BE for Dynamic Sphere)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dynamic Sphere
Addition kinds of activities for Dynamic Sphere

07839901. Arborist diensten | Arborist services
20150206. Eenden, geslacht en gekleed | Ducks, slaughtered and dressed
23999913. Welts: gemaakt van aangekochte materialen | Welts: made from purchased materials
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
35790103. Enveloppen vul-, afdichtings- en adresseringsmachines | Envelope stuffing, sealing, and addressing machines
38220606. Controle van de oppervlaktebrander, temperatuur | Surface burner controls, temperature
38429921. brancards | Stretchers
73890106. Sprekers bureau | Speakers' bureau
80110513. Opthalmologist | Opthalmologist

Werken bij Dynamic Sphere: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dynamic Sphere: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dynamic Sphere. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dynamic Sphere. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van Dynamic Sphere in sociale netwerken
Look for responds of Dynamic Sphere in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dynamic Sphere. Laat een reactie achter voor Dynamic Sphere. Dynamic Sphere bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dynamic Sphere. Leave a respond for Dynamic Sphere. Dynamic Sphere on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dynamic Sphere op de google maps. Adres en contacten Dynamic Sphere
Location of Dynamic Sphere on the google maps. Address and contacts of Dynamic Sphere

Andere gerelateerde bedrijven als come Dynamic Sphere Dynamic Sphere: HERSTAL T.C. | ATA-Construct NV | BEN | MARC VERMANDER | ICI Solutions SPRL

Other related companies as Dynamic Sphere: HERSTAL T.C. | ATA-Construct NV | BEN | MARC VERMANDER | ICI Solutions SPRL

Dynamic Sphere is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dynamic Sphere, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02344451904. Het bedrijf Dynamic Sphere bevindt zich op het adres: Rue Jules-Cralle 50; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 514,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dancing schools. Lijst met producten zijn Martial arts & accessories; Fitness centres.
De hoofdactiviteit van Dynamic Sphere is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dynamic Sphere is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dynamic Sphere, openstaande posities, locatie van Dynamic Sphere op de kaart.

Dynamic Sphere is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dynamic Sphere, company assigned to the tax number BE02344451904. The company Dynamic Sphere is located at the address: Rue Jules-Cralle 50; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 514,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dancing schools. List of products are Martial arts & accessories; Fitness centres.
The main activity of Dynamic Sphere is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dynamic Sphere is not available. You also can look at reviews of Dynamic Sphere, open positions, location of Dynamic Sphere on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dynamic Sphere, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dynamic Sphere, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dynamic Sphere, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dynamic Sphere, employees, financial statistics.