Dansschool An Slootmaekers VZW

Contactgegevens Dansschool An Slootmaekers VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dansschool An Slootmaekers VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dansschool An Slootmaekers VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaphaanlei 18; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 454 52 55 (+32-03 454 52 55) 03 454 52 55 (+32-03 454 52 55)

Fax (fax): +32 (4) 563-15-51 +32 (4) 563-15-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dansschool An Slootmaekers VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dansschool An Slootmaekers VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dansschool An Slootmaekers VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dansschool An Slootmaekers VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dansschool An Slootmaekers VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dansschool An Slootmaekers VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dansschool An Slootmaekers VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dansschool An Slootmaekers VZW
Products information Dansschool An Slootmaekers VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09772857666
Ondernemingsnummer: 4883666992
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 301,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Ballet schools

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dansschool An Slootmaekers VZW
(Get full report from official database of BE for Dansschool An Slootmaekers VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dansschool An Slootmaekers VZW
Addition kinds of activities for Dansschool An Slootmaekers VZW

24910100. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
28690202. Propyleen, butyleen | Propylene, butylene
34239918. Mallets, printers ' | Mallets, printers'
50640203. Radios, nec | Radios, nec
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom

Werken bij Dansschool An Slootmaekers VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dansschool An Slootmaekers VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dansschool An Slootmaekers VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dansschool An Slootmaekers VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Dansschool An Slootmaekers VZW in sociale netwerken
Look for responds of Dansschool An Slootmaekers VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dansschool An Slootmaekers VZW. Laat een reactie achter voor Dansschool An Slootmaekers VZW. Dansschool An Slootmaekers VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dansschool An Slootmaekers VZW. Leave a respond for Dansschool An Slootmaekers VZW. Dansschool An Slootmaekers VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dansschool An Slootmaekers VZW op de google maps. Adres en contacten Dansschool An Slootmaekers VZW
Location of Dansschool An Slootmaekers VZW on the google maps. Address and contacts of Dansschool An Slootmaekers VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Dansschool An Slootmaekers VZW Dansschool An Slootmaekers VZW: Neerpelter Huisdierencentrum | JAC-MARKANT | ALE MONS | TRADING POST | C.P. Services

Other related companies as Dansschool An Slootmaekers VZW: Neerpelter Huisdierencentrum | JAC-MARKANT | ALE MONS | TRADING POST | C.P. Services

Dansschool An Slootmaekers VZW is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dansschool An Slootmaekers VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09772857666. Het bedrijf Dansschool An Slootmaekers VZW bevindt zich op het adres: Kaphaanlei 18; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 301,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dancing schools. Lijst met producten zijn Ballet schools.
De hoofdactiviteit van Dansschool An Slootmaekers VZW is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dansschool An Slootmaekers VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dansschool An Slootmaekers VZW, openstaande posities, locatie van Dansschool An Slootmaekers VZW op de kaart.

Dansschool An Slootmaekers VZW is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dansschool An Slootmaekers VZW, company assigned to the tax number BE09772857666. The company Dansschool An Slootmaekers VZW is located at the address: Kaphaanlei 18; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 301,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dancing schools. List of products are Ballet schools.
The main activity of Dansschool An Slootmaekers VZW is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dansschool An Slootmaekers VZW is not available. You also can look at reviews of Dansschool An Slootmaekers VZW, open positions, location of Dansschool An Slootmaekers VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dansschool An Slootmaekers VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dansschool An Slootmaekers VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dansschool An Slootmaekers VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dansschool An Slootmaekers VZW, employees, financial statistics.