Ballet Murielle Puttemans

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Ballet Murielle Puttemans
Private companiesMetal Mining • Ballet Murielle Puttemans

Contactgegevens Ballet Murielle Puttemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ballet Murielle Puttemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ballet Murielle Puttemans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Vestenstraat 6; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 35 52 71 (+32-016 35 52 71) 016 35 52 71 (+32-016 35 52 71)

Fax (fax): +32 (84) 318-85-67 +32 (84) 318-85-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ballet Murielle Puttemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ballet Murielle Puttemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ballet Murielle Puttemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ballet Murielle Puttemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ballet Murielle Puttemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ballet Murielle Puttemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ballet Murielle Puttemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ballet Murielle Puttemans
Products information Ballet Murielle Puttemans

BTW identificatienummer (tax): BE05448089599
Ondernemingsnummer: 3035217285
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 178,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Ballet Murielle Puttemans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ballet Murielle Puttemans
(Get full report from official database of BE for Ballet Murielle Puttemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ballet Murielle Puttemans
Addition kinds of activities for Ballet Murielle Puttemans

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
23210100. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
33139902. Wolframcarbide poeder | Tungsten carbide powder
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand
94310402. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, staatsregering | Administration of public health programs, state government

Werken bij Ballet Murielle Puttemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ballet Murielle Puttemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ballet Murielle Puttemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ballet Murielle Puttemans. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Carrosserie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Tongeren zijn we op zoek naar een carrossier (plaatbewerker- (de)monteerder) m/v:  Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel interieur als exterieur Uitvoeren van richtwerk Uitdeuken van plaatwerk panelen Vervangen van gelaste en geschroefde panelen en onderdelen laswerkzaamheden verrichten Spuiten van verschillende carrosserie-onderdelen

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Magazijnier (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Ballet Murielle Puttemans in sociale netwerken
Look for responds of Ballet Murielle Puttemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ballet Murielle Puttemans. Laat een reactie achter voor Ballet Murielle Puttemans. Ballet Murielle Puttemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ballet Murielle Puttemans. Leave a respond for Ballet Murielle Puttemans. Ballet Murielle Puttemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ballet Murielle Puttemans op de google maps. Adres en contacten Ballet Murielle Puttemans
Location of Ballet Murielle Puttemans on the google maps. Address and contacts of Ballet Murielle Puttemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Ballet Murielle Puttemans Ballet Murielle Puttemans: VERDONCK | MAISON DENOOZ | AUTOLIFTING | Art Denis | LA POSTE

Other related companies as Ballet Murielle Puttemans: VERDONCK | MAISON DENOOZ | AUTOLIFTING | Art Denis | LA POSTE

Ballet Murielle Puttemans is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ballet Murielle Puttemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05448089599. Het bedrijf Ballet Murielle Puttemans bevindt zich op het adres: Oude Vestenstraat 6; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 178,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dancing schools. Producten gemaakt in Ballet Murielle Puttemans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ballet Murielle Puttemans is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ballet Murielle Puttemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ballet Murielle Puttemans, openstaande posities, locatie van Ballet Murielle Puttemans op de kaart.

Ballet Murielle Puttemans is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ballet Murielle Puttemans, company assigned to the tax number BE05448089599. The company Ballet Murielle Puttemans is located at the address: Oude Vestenstraat 6; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 178,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dancing schools. Products created in Ballet Murielle Puttemans were not found.
The main activity of Ballet Murielle Puttemans is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ballet Murielle Puttemans is not available. You also can look at reviews of Ballet Murielle Puttemans, open positions, location of Ballet Murielle Puttemans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ballet Murielle Puttemans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ballet Murielle Puttemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ballet Murielle Puttemans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ballet Murielle Puttemans, employees, financial statistics.