Avant-Scène

Contactgegevens Avant-Scène: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avant-Scène: address, phone, fax, email, website, opening hours

Avant-Scène

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Petit Barvaux 2A; 6940; Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe), België

Telefoon (phone): 086 21 20 12 (+32-086 21 20 12) 086 21 20 12 (+32-086 21 20 12)

Fax (fax): +32 (60) 741-23-15 +32 (60) 741-23-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avant-Scène: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avant-Scène"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avant-Scène"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avant-Scène, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avant-Scène. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avant-Scène, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avant-Scène. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avant-Scène
Products information Avant-Scène

BTW identificatienummer (tax): BE05325042724
Ondernemingsnummer: 4107482910
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Avant-Scène zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avant-Scène
(Get full report from official database of BE for Avant-Scène)

Aanvulling soorten activiteiten voor Avant-Scène
Addition kinds of activities for Avant-Scène

3675. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
5142. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
262102. Parchment, securites en bankbiljetten | Parchment, securites, and bank note papers
571903. Open haarden en houtkachels | Fireplaces and wood burning stoves
07810101. Tuinplanning | Garden planning services
20119903. Gedroogde vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Dried meats, from meat slaughtered on site
26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
31990307. Riemen, leer | Straps, leather
83610403. Rust thuis, met gezondheidszorg incidenteel | Rest home, with health care incidental

Werken bij Avant-Scène: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avant-Scène: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avant-Scène. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avant-Scène. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

Zoek naar antwoorden van Avant-Scène in sociale netwerken
Look for responds of Avant-Scène in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avant-Scène. Laat een reactie achter voor Avant-Scène. Avant-Scène bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avant-Scène. Leave a respond for Avant-Scène. Avant-Scène on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avant-Scène op de google maps. Adres en contacten Avant-Scène
Location of Avant-Scène on the google maps. Address and contacts of Avant-Scène

Andere gerelateerde bedrijven als come Avant-Scène Avant-Scène: All Protection Systems | Agora Jeunes Amo ASBL | Lambert S | ALEX DEBUNE | HUIS FONS & JENNY

Other related companies as Avant-Scène: All Protection Systems | Agora Jeunes Amo ASBL | Lambert S | ALEX DEBUNE | HUIS FONS & JENNY

Avant-Scène is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Avant-Scène, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05325042724. Het bedrijf Avant-Scène bevindt zich op het adres: Petit Barvaux 2A; 6940; Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 393,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dancing schools. Producten gemaakt in Avant-Scène zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Avant-Scène is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avant-Scène is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avant-Scène, openstaande posities, locatie van Avant-Scène op de kaart.

Avant-Scène is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Avant-Scène, company assigned to the tax number BE05325042724. The company Avant-Scène is located at the address: Petit Barvaux 2A; 6940; Durbuy (Barvaux-sur-Ourthe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 393,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dancing schools. Products created in Avant-Scène were not found.
The main activity of Avant-Scène is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Avant-Scène is not available. You also can look at reviews of Avant-Scène, open positions, location of Avant-Scène on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avant-Scène, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avant-Scène, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avant-Scène, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avant-Scène, employees, financial statistics.