Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)

Contactgegevens Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL): address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2000-Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03-229.05.00 (+32-03-229.05.00) 03-229.05.00 (+32-03-229.05.00)

Fax (fax): +32 (57) 377-40-40 +32 (57) 377-40-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)
Products information Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)

BTW identificatienummer (tax): BE07108398437
Ondernemingsnummer: 1906097412
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)
(Get full report from official database of BE for Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL))

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)
Addition kinds of activities for Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)

09199904. Zeekreeften, vangen van | Sea urchins, catching of
10810000. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
22739900. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
34950104. Mechanische veren, precisie | Mechanical springs, precision
39310113. Benen, piano en orgel | Legs, piano and organ
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec

Werken bij Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL). Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Productiearbeider vleeswaren (m/v, Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot vleeswarenbedrijf zijn wij op zoek naar productie arbeiders. Je werkt in een (voltijds) uurrooster van maximum 4 dagen per week. Er wordt gewerkt van 5u30-15u30. Je bent altijd maandag of vrijdag vrij. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, zijn jouw taken: vlees versnijden, inpakken, verpakte maaltijden bereiden,.... Het bedrijf is GEEN slachterij.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) in sociale netwerken
Look for responds of Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL). Laat een reactie achter voor Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL). Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL). Leave a respond for Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL). Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) op de google maps. Adres en contacten Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)
Location of Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) on the google maps. Address and contacts of Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL)

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL): DHEEDENE INVEST | Immo Nic Assur | LANG N | MUTUALIT? NEUTRE | A. VAN WINCKEL

Other related companies as Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL): DHEEDENE INVEST | Immo Nic Assur | LANG N | MUTUALIT? NEUTRE | A. VAN WINCKEL

Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07108398437. Het bedrijf Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) bevindt zich op het adres: 2000-Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), openstaande posities, locatie van Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) op de kaart.

Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), company assigned to the tax number BE07108398437. The company Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) is located at the address: 2000-Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) were not found.
The main activity of Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) is not available. You also can look at reviews of Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), open positions, location of Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), employees, financial statistics.