Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging

Contactgegevens Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beekstraat 38; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 08 08 (+32-011 68 08 08) 011 68 08 08 (+32-011 68 08 08)

Fax (fax): 011 68 08 08 (+32-011 68 08 08) 011 68 08 08 (+32-011 68 08 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging
Products information Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging

BTW identificatienummer (tax): BE08455047607
Ondernemingsnummer: 8331726074
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Ballet schools

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging
(Get full report from official database of BE for Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging
Addition kinds of activities for Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging

6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
10110101. Open pit ijzererts mijnbouw, nec | Open pit iron ore mining, nec
20450108. Farina, behalve ontbijtgranen ontbijt: van gekochte bloem | Farina, except cereal breakfast food: from purchased flour
26560201. Bevroren voedsel containers: gemaakt van aangekocht materiaal | Frozen food containers: made from purchased material
50319900. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec

Werken bij Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Plaatser schrijnwerk - werf (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een plaatser schrijnwerk op de werf

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging in sociale netwerken
Look for responds of Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging. Laat een reactie achter voor Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging. Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging. Leave a respond for Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging. Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging op de google maps. Adres en contacten Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging
Location of Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging on the google maps. Address and contacts of Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging

Andere gerelateerde bedrijven als come Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging: FLSILVER INTERNATIONAL NV | MAXI-TOYS | CHEZ DANNY | Reuse | Claude

Other related companies as Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging: FLSILVER INTERNATIONAL NV | MAXI-TOYS | CHEZ DANNY | Reuse | Claude

Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455047607. Het bedrijf Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging bevindt zich op het adres: Beekstraat 38; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 297,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dancing schools. Lijst met producten zijn Ballet schools.
De hoofdactiviteit van Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, openstaande posities, locatie van Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, company assigned to the tax number BE08455047607. The company Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging is located at the address: Beekstraat 38; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 297,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dancing schools. List of products are Ballet schools.
The main activity of Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging is not available. You also can look at reviews of Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, open positions, location of Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging, employees, financial statistics.