Espace Danse-Lassauvageux-Pedros

Contactgegevens Espace Danse-Lassauvageux-Pedros: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Espace Danse-Lassauvageux-Pedros: address, phone, fax, email, website, opening hours

Espace Danse-Lassauvageux-Pedros

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Temple 58; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 26 47 36 (+32-064 26 47 36) 064 26 47 36 (+32-064 26 47 36)

Fax (fax): +32 (60) 282-88-62 +32 (60) 282-88-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Espace Danse-Lassauvageux-Pedros: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Espace Danse-Lassauvageux-Pedros"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Espace Danse-Lassauvageux-Pedros"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Espace Danse-Lassauvageux-Pedros. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Espace Danse-Lassauvageux-Pedros. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Espace Danse-Lassauvageux-Pedros
Products information Espace Danse-Lassauvageux-Pedros

BTW identificatienummer (tax): BE06443450927
Ondernemingsnummer: 8504211425
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Espace Danse-Lassauvageux-Pedros zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dance supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Espace Danse-Lassauvageux-Pedros
(Get full report from official database of BE for Espace Danse-Lassauvageux-Pedros)

Aanvulling soorten activiteiten voor Espace Danse-Lassauvageux-Pedros
Addition kinds of activities for Espace Danse-Lassauvageux-Pedros

593200. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
24260101. Carvings, meubels: hout | Carvings, furniture: wood
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
35110201. Gasturbines, mechanische aandrijving | Gas turbines, mechanical drive
38269900. Analytische instrumenten, nec | Analytical instruments, nec
50510401. Anode metaal | Anode metal
50829907. Power shovels | Power shovels

Werken bij Espace Danse-Lassauvageux-Pedros: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Espace Danse-Lassauvageux-Pedros: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Espace Danse-Lassauvageux-Pedros. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Espace Danse-Lassauvageux-Pedros. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van Espace Danse-Lassauvageux-Pedros in sociale netwerken
Look for responds of Espace Danse-Lassauvageux-Pedros in social networks

Lees alle opmerkingen voor Espace Danse-Lassauvageux-Pedros. Laat een reactie achter voor Espace Danse-Lassauvageux-Pedros. Espace Danse-Lassauvageux-Pedros bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Espace Danse-Lassauvageux-Pedros. Leave a respond for Espace Danse-Lassauvageux-Pedros. Espace Danse-Lassauvageux-Pedros on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Espace Danse-Lassauvageux-Pedros op de google maps. Adres en contacten Espace Danse-Lassauvageux-Pedros
Location of Espace Danse-Lassauvageux-Pedros on the google maps. Address and contacts of Espace Danse-Lassauvageux-Pedros

Andere gerelateerde bedrijven als come Espace Danse-Lassauvageux-Pedros Espace Danse-Lassauvageux-Pedros: FLSOCIÉTÉ D'ANIMATION TOURISTIQUE DE DINANT SA | BROODHUIS | Extreme Sono | AUTO ERKAN-ESO | Linke N

Other related companies as Espace Danse-Lassauvageux-Pedros: FLSOCIÉTÉ D'ANIMATION TOURISTIQUE DE DINANT SA | BROODHUIS | Extreme Sono | AUTO ERKAN-ESO | Linke N

Espace Danse-Lassauvageux-Pedros is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06443450927. Het bedrijf Espace Danse-Lassauvageux-Pedros bevindt zich op het adres: Rue du Temple 58; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 633,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dance supplies. Producten gemaakt in Espace Danse-Lassauvageux-Pedros zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Espace Danse-Lassauvageux-Pedros is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Espace Danse-Lassauvageux-Pedros is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, openstaande posities, locatie van Espace Danse-Lassauvageux-Pedros op de kaart.

Espace Danse-Lassauvageux-Pedros is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, company assigned to the tax number BE06443450927. The company Espace Danse-Lassauvageux-Pedros is located at the address: Rue du Temple 58; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 633,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dance supplies. Products created in Espace Danse-Lassauvageux-Pedros were not found.
The main activity of Espace Danse-Lassauvageux-Pedros is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Espace Danse-Lassauvageux-Pedros is not available. You also can look at reviews of Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, open positions, location of Espace Danse-Lassauvageux-Pedros on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Espace Danse-Lassauvageux-Pedros, employees, financial statistics.