VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO

Contactgegevens VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 9500-Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 054-41.21.11 (+32-054-41.21.11) 054-41.21.11 (+32-054-41.21.11)

Fax (fax): 054-41.07.95 (+32-054-41.07.95) 054-41.07.95 (+32-054-41.07.95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO
Products information VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO

BTW identificatienummer (tax): BE01683624267
Ondernemingsnummer: 6589843750
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO
(Get full report from official database of BE for VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO
Addition kinds of activities for VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO

20879901. Bitters (smaakconcentraten) | Bitters (flavoring concentrates)
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
35599932. Synthetische filament extruderende machines | Synthetic filament extruding machines
79999905. Waarzeggers | Fortune tellers
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO in sociale netwerken
Look for responds of VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO. Laat een reactie achter voor VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO. VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO. Leave a respond for VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO. VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO op de google maps. Adres en contacten VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO
Location of VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO on the google maps. Address and contacts of VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO: REMBRANT | JOS BROOS | DIRK WINKELMANS | A. DE SMEDT | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO: REMBRANT | JOS BROOS | DIRK WINKELMANS | A. DE SMEDT | PHARMACIES DE GARDE

VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01683624267. Het bedrijf VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO bevindt zich op het adres: 9500-Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, openstaande posities, locatie van VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO op de kaart.

VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, company assigned to the tax number BE01683624267. The company VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO is located at the address: 9500-Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 2 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO were not found.
The main activity of VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO is not available. You also can look at reviews of VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, open positions, location of VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEKERINGEN VAN TRIMPONT LUDO, employees, financial statistics.