VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW

Contactgegevens VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2000-Antwerpen 1, België

Telefoon (phone): 03-216.28.90 (+32-03-216.28.90) 03-216.28.90 (+32-03-216.28.90)

Fax (fax): 03-238.86.65 (+32-03-238.86.65) 03-238.86.65 (+32-03-238.86.65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW
Products information VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09853607177
Ondernemingsnummer: 1929992675
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): 190
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW
(Get full report from official database of BE for VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW
Addition kinds of activities for VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW

229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
26110100. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
50830306. Oogstmachines en -uitrusting, nec | Harvesting machinery and equipment, nec
50840105. Machines voor de productie van zuivelproducten, nec | Dairy products manufacturing machinery, nec

Werken bij VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PEC

    Type: Studentenjob

    Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW in sociale netwerken
Look for responds of VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW. Laat een reactie achter voor VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW. VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW. Leave a respond for VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW. VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW op de google maps. Adres en contacten VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW
Location of VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW on the google maps. Address and contacts of VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW: FLGAASCH PACKAGING NV | BBL | Ecclesia | Decotrempe S.A. | GALERIE G. VAN DE WEGHE

Other related companies as VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW: FLGAASCH PACKAGING NV | BBL | Ecclesia | Decotrempe S.A. | GALERIE G. VAN DE WEGHE

VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09853607177. Het bedrijf VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW bevindt zich op het adres: 2000-Antwerpen 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 190 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, openstaande posities, locatie van VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW op de kaart.

VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW is a company, that was registered 1996 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, company assigned to the tax number BE09853607177. The company VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW is located at the address: 2000-Antwerpen 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 190 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW were not found.
The main activity of VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW is not available. You also can look at reviews of VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, open positions, location of VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBRUGGHEN TECHNISCH BUREAU VZW, employees, financial statistics.