PIERRE DEGAND

Contactgegevens PIERRE DEGAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE DEGAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE DEGAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZALAAN 415; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26490073 (+32-26490073) 26490073 (+32-26490073)

Fax (fax): +32 (67) 523-13-71 +32 (67) 523-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE DEGAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE DEGAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE DEGAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE DEGAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE DEGAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE DEGAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE DEGAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE DEGAND
Products information PIERRE DEGAND

BTW identificatienummer (tax): BE07867279052
Ondernemingsnummer: 3810852050
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in PIERRE DEGAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken; Herenkledingzaken; Maatkleding Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE DEGAND
(Get full report from official database of BE for PIERRE DEGAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE DEGAND
Addition kinds of activities for PIERRE DEGAND

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
519299. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
599900. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec
20219902. Boterpoeder | Butter powder
20979901. Blokkeer ijs | Block ice
34969912. Schappen, gemaakt van aangekochte draad | Shelving, made from purchased wire
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
70419901. Woonclub, organisatie | Residence club, organization
91210200. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local

Werken bij PIERRE DEGAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE DEGAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE DEGAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE DEGAND. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Gemotiveerde handlanger met technische achtergrond (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma, gespecialiseerd in het onderhoud en de herstelling van wielstellen van treinen, ben ik op zoek naar een gemotiveerde handlanger met een technische achtergrond.  Je zal de techniekers assisteren bij de herstelling van technische defecten en het onderhoud aan spoorwegwagons. Na geruime tijd kan je doorgroeien naar technieker.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Tekenaar Sanitair en Technieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Je krijgt het warm van uitgepuurde koelingssystemen? Dan ben je mogelijk de persoon die wij zoeken! Als tekenaar sanitair en technieken ben je onze technischvisuele rechterhand van de projectleiding. Je staat in voor de volledige technische uitwerking van de gedetailleerde uitvoeringsplannen voor utilitaire, residentiële en industriële projecten : Vanuit je doorgedreven kennis van sanitair en technieken weet je vlot de geplande uitvoering om te zeten in : schema en stuktekeningen de vereiste principetekeningen voorbereiding van de nodige materialenlijsten eventuele basis deelbestellingen afgewerkte as-buildplannen voor het opleveringsdossier

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van PIERRE DEGAND in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE DEGAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE DEGAND. Laat een reactie achter voor PIERRE DEGAND. PIERRE DEGAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE DEGAND. Leave a respond for PIERRE DEGAND. PIERRE DEGAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE DEGAND op de google maps. Adres en contacten PIERRE DEGAND
Location of PIERRE DEGAND on the google maps. Address and contacts of PIERRE DEGAND

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE DEGAND PIERRE DEGAND: E. LOSSEAU | Chamoun Elie | M. MAESEN | RUDOLF STEENWEGEN | WITSEL

Other related companies as PIERRE DEGAND: E. LOSSEAU | Chamoun Elie | M. MAESEN | RUDOLF STEENWEGEN | WITSEL

PIERRE DEGAND is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE DEGAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07867279052. Het bedrijf PIERRE DEGAND bevindt zich op het adres: LOUIZALAAN 415; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dameskledingzaken; Herenkledingzaken; Maatkleding Fab. Producten gemaakt in PIERRE DEGAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE DEGAND is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE DEGAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE DEGAND, openstaande posities, locatie van PIERRE DEGAND op de kaart.

PIERRE DEGAND is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE DEGAND, company assigned to the tax number BE07867279052. The company PIERRE DEGAND is located at the address: LOUIZALAAN 415; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dameskledingzaken; Herenkledingzaken; Maatkleding Fab. Products created in PIERRE DEGAND were not found.
The main activity of PIERRE DEGAND is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE DEGAND is not available. You also can look at reviews of PIERRE DEGAND, open positions, location of PIERRE DEGAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE DEGAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE DEGAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE DEGAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE DEGAND, employees, financial statistics.