VAN HOUDT BVBA

Contactgegevens VAN HOUDT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HOUDT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HOUDT BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2000-Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03-237.99.61 (+32-03-237.99.61) 03-237.99.61 (+32-03-237.99.61)

Fax (fax): 03-237.35.01 (+32-03-237.35.01) 03-237.35.01 (+32-03-237.35.01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HOUDT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HOUDT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HOUDT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HOUDT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HOUDT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HOUDT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HOUDT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HOUDT BVBA
Products information VAN HOUDT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08233123779
Ondernemingsnummer: 8979919433
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in VAN HOUDT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HOUDT BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN HOUDT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HOUDT BVBA
Addition kinds of activities for VAN HOUDT BVBA

277100. Wenskaarten | Greeting cards
621102. Flotatiebedrijven | Flotation companies
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies

Werken bij VAN HOUDT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HOUDT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HOUDT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HOUDT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

Zoek naar antwoorden van VAN HOUDT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN HOUDT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HOUDT BVBA. Laat een reactie achter voor VAN HOUDT BVBA. VAN HOUDT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HOUDT BVBA. Leave a respond for VAN HOUDT BVBA. VAN HOUDT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HOUDT BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN HOUDT BVBA
Location of VAN HOUDT BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN HOUDT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HOUDT BVBA VAN HOUDT BVBA: Elegance | VIVIANE CLERCKX | VANDECASTEELE | CIVATEL AUDIO VISUAL | Fonds Pascal Decroos

Other related companies as VAN HOUDT BVBA: Elegance | VIVIANE CLERCKX | VANDECASTEELE | CIVATEL AUDIO VISUAL | Fonds Pascal Decroos

VAN HOUDT BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HOUDT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08233123779. Het bedrijf VAN HOUDT BVBA bevindt zich op het adres: 2000-Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN HOUDT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HOUDT BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HOUDT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HOUDT BVBA, openstaande posities, locatie van VAN HOUDT BVBA op de kaart.

VAN HOUDT BVBA is a company, that was registered 1992 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is VAN HOUDT BVBA, company assigned to the tax number BE08233123779. The company VAN HOUDT BVBA is located at the address: 2000-Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN HOUDT BVBA were not found.
The main activity of VAN HOUDT BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HOUDT BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN HOUDT BVBA, open positions, location of VAN HOUDT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HOUDT BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HOUDT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HOUDT BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HOUDT BVBA, employees, financial statistics.