BOUTIQUE CLAUSSE

Contactgegevens BOUTIQUE CLAUSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIQUE CLAUSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIQUE CLAUSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 165; 6880; BERTRIX, België

Telefoon (phone): 61411652 (+32-61411652) 61411652 (+32-61411652)

Fax (fax): +32 (61) 307-66-49 +32 (61) 307-66-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIQUE CLAUSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIQUE CLAUSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIQUE CLAUSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIQUE CLAUSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIQUE CLAUSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIQUE CLAUSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIQUE CLAUSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIQUE CLAUSSE
Products information BOUTIQUE CLAUSSE

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in BOUTIQUE CLAUSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken; Herenkledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIQUE CLAUSSE
(Get full report from official database of BE for BOUTIQUE CLAUSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIQUE CLAUSSE
Addition kinds of activities for BOUTIQUE CLAUSSE

4151. Schoolbussen | School buses
231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
20449909. Gepolijst rijst | Polished rice
32290102. Barware | Barware
34430801. Ruiten, metalen plaat | Chutes, metal plate
35650202. Broodverpakkingsmachines | Bread wrapping machinery

Werken bij BOUTIQUE CLAUSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIQUE CLAUSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIQUE CLAUSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIQUE CLAUSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKHOVEN)

    Regio: RIJKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van BOUTIQUE CLAUSSE in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIQUE CLAUSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIQUE CLAUSSE. Laat een reactie achter voor BOUTIQUE CLAUSSE. BOUTIQUE CLAUSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIQUE CLAUSSE. Leave a respond for BOUTIQUE CLAUSSE. BOUTIQUE CLAUSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIQUE CLAUSSE op de google maps. Adres en contacten BOUTIQUE CLAUSSE
Location of BOUTIQUE CLAUSSE on the google maps. Address and contacts of BOUTIQUE CLAUSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIQUE CLAUSSE BOUTIQUE CLAUSSE: Caprasse E | Knipsz | Van Der Voorde | COIFFURE PATRICK | FA. DE GENDT-VERHULST

Other related companies as BOUTIQUE CLAUSSE: Caprasse E | Knipsz | Van Der Voorde | COIFFURE PATRICK | FA. DE GENDT-VERHULST

BOUTIQUE CLAUSSE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIQUE CLAUSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf BOUTIQUE CLAUSSE bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 165; 6880; BERTRIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Producten gemaakt in BOUTIQUE CLAUSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUTIQUE CLAUSSE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIQUE CLAUSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIQUE CLAUSSE, openstaande posities, locatie van BOUTIQUE CLAUSSE op de kaart.

BOUTIQUE CLAUSSE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUTIQUE CLAUSSE, company assigned to the tax number BE07007324218. The company BOUTIQUE CLAUSSE is located at the address: RUE DE LA GARE 165; 6880; BERTRIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dameskledingzaken; Herenkledingzaken. Products created in BOUTIQUE CLAUSSE were not found.
The main activity of BOUTIQUE CLAUSSE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIQUE CLAUSSE is not available. You also can look at reviews of BOUTIQUE CLAUSSE, open positions, location of BOUTIQUE CLAUSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIQUE CLAUSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIQUE CLAUSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIQUE CLAUSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIQUE CLAUSSE, employees, financial statistics.