RITUAL PIERCING & TATTOO

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • RITUAL PIERCING & TATTOO
Private companiesNondepository Credit Institutions • RITUAL PIERCING & TATTOO

Contactgegevens RITUAL PIERCING & TATTOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITUAL PIERCING & TATTOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITUAL PIERCING & TATTOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALERIE DU CENTRE 21; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22181440 (+32-22181440) 22181440 (+32-22181440)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITUAL PIERCING & TATTOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITUAL PIERCING & TATTOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITUAL PIERCING & TATTOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITUAL PIERCING & TATTOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITUAL PIERCING & TATTOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITUAL PIERCING & TATTOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITUAL PIERCING & TATTOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITUAL PIERCING & TATTOO
Products information RITUAL PIERCING & TATTOO

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in RITUAL PIERCING & TATTOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken; Geschenken and souvenirs; Herenkledingzaken; Tatoeages and piercings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITUAL PIERCING & TATTOO
(Get full report from official database of BE for RITUAL PIERCING & TATTOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITUAL PIERCING & TATTOO
Addition kinds of activities for RITUAL PIERCING & TATTOO

01399905. Kruiden- of kruidenboerderij | Herb or spice farm
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
20910311. Vis, gedroogd | Fish, dried
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
61110201. Banken voor coöperaties | Banks for cooperatives
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture

Werken bij RITUAL PIERCING & TATTOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITUAL PIERCING & TATTOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITUAL PIERCING & TATTOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITUAL PIERCING & TATTOO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van RITUAL PIERCING & TATTOO in sociale netwerken
Look for responds of RITUAL PIERCING & TATTOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITUAL PIERCING & TATTOO. Laat een reactie achter voor RITUAL PIERCING & TATTOO. RITUAL PIERCING & TATTOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITUAL PIERCING & TATTOO. Leave a respond for RITUAL PIERCING & TATTOO. RITUAL PIERCING & TATTOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITUAL PIERCING & TATTOO op de google maps. Adres en contacten RITUAL PIERCING & TATTOO
Location of RITUAL PIERCING & TATTOO on the google maps. Address and contacts of RITUAL PIERCING & TATTOO

Andere gerelateerde bedrijven als come RITUAL PIERCING & TATTOO RITUAL PIERCING & TATTOO: PENASSE ELS | ROGER VAN LAERE | CAR CLEANING P. & M. | BERNADETTE VANDERWIELEN | Luxmetall Belgium SA

Other related companies as RITUAL PIERCING & TATTOO: PENASSE ELS | ROGER VAN LAERE | CAR CLEANING P. & M. | BERNADETTE VANDERWIELEN | Luxmetall Belgium SA

RITUAL PIERCING & TATTOO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITUAL PIERCING & TATTOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf RITUAL PIERCING & TATTOO bevindt zich op het adres: GALERIE DU CENTRE 21; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dameskledingzaken; Geschenken and souvenirs; Herenkledingzaken; Tatoeages and piercings. Producten gemaakt in RITUAL PIERCING & TATTOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RITUAL PIERCING & TATTOO is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITUAL PIERCING & TATTOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITUAL PIERCING & TATTOO, openstaande posities, locatie van RITUAL PIERCING & TATTOO op de kaart.

RITUAL PIERCING & TATTOO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITUAL PIERCING & TATTOO, company assigned to the tax number BE07882385253. The company RITUAL PIERCING & TATTOO is located at the address: GALERIE DU CENTRE 21; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dameskledingzaken; Geschenken and souvenirs; Herenkledingzaken; Tatoeages and piercings. Products created in RITUAL PIERCING & TATTOO were not found.
The main activity of RITUAL PIERCING & TATTOO is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RITUAL PIERCING & TATTOO is not available. You also can look at reviews of RITUAL PIERCING & TATTOO, open positions, location of RITUAL PIERCING & TATTOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITUAL PIERCING & TATTOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITUAL PIERCING & TATTOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITUAL PIERCING & TATTOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITUAL PIERCING & TATTOO, employees, financial statistics.