SLEECKX FASHIONS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • SLEECKX FASHIONS
Private companiesMotion Pictures • SLEECKX FASHIONS

Contactgegevens SLEECKX FASHIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLEECKX FASHIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLEECKX FASHIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSTRAAT 5; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32336309 32336309

Fax (fax): +32 (57) 588-86-66 +32 (57) 588-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLEECKX FASHIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLEECKX FASHIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLEECKX FASHIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLEECKX FASHIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLEECKX FASHIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLEECKX FASHIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLEECKX FASHIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLEECKX FASHIONS
Products information SLEECKX FASHIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04714752197
Ondernemingsnummer: 1390014648
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in SLEECKX FASHIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLEECKX FASHIONS
(Get full report from official database of BE for SLEECKX FASHIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLEECKX FASHIONS
Addition kinds of activities for SLEECKX FASHIONS

331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
24991602. Omheining, hout | Fencing, wood
26210100. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
32639900. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
38290313. Theodolieten | Theodolites
38420304. Modellen, anatomisch | Models, anatomical
39999922. Hydroponische apparatuur | Hydroponic equipment
50930100. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials

Werken bij SLEECKX FASHIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLEECKX FASHIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLEECKX FASHIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLEECKX FASHIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van SLEECKX FASHIONS in sociale netwerken
Look for responds of SLEECKX FASHIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLEECKX FASHIONS. Laat een reactie achter voor SLEECKX FASHIONS. SLEECKX FASHIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLEECKX FASHIONS. Leave a respond for SLEECKX FASHIONS. SLEECKX FASHIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLEECKX FASHIONS op de google maps. Adres en contacten SLEECKX FASHIONS
Location of SLEECKX FASHIONS on the google maps. Address and contacts of SLEECKX FASHIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come SLEECKX FASHIONS SLEECKX FASHIONS: ROBERT HERMANS | Asia | COIFFURE PARRUCCI | DENTORAL | Oukili Hayat

Other related companies as SLEECKX FASHIONS: ROBERT HERMANS | Asia | COIFFURE PARRUCCI | DENTORAL | Oukili Hayat

SLEECKX FASHIONS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLEECKX FASHIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04714752197. Het bedrijf SLEECKX FASHIONS bevindt zich op het adres: LEOPOLDSTRAAT 5; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in SLEECKX FASHIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLEECKX FASHIONS is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLEECKX FASHIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLEECKX FASHIONS, openstaande posities, locatie van SLEECKX FASHIONS op de kaart.

SLEECKX FASHIONS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLEECKX FASHIONS, company assigned to the tax number BE04714752197. The company SLEECKX FASHIONS is located at the address: LEOPOLDSTRAAT 5; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dameskledingzaken. Products created in SLEECKX FASHIONS were not found.
The main activity of SLEECKX FASHIONS is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SLEECKX FASHIONS is not available. You also can look at reviews of SLEECKX FASHIONS, open positions, location of SLEECKX FASHIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLEECKX FASHIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLEECKX FASHIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLEECKX FASHIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLEECKX FASHIONS, employees, financial statistics.