SABRINE BOETIEK

Contactgegevens SABRINE BOETIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SABRINE BOETIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SABRINE BOETIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIELEI 65; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34499349 (+32-34499349) 34499349 (+32-34499349)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SABRINE BOETIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SABRINE BOETIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SABRINE BOETIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SABRINE BOETIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SABRINE BOETIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SABRINE BOETIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SABRINE BOETIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SABRINE BOETIEK
Products information SABRINE BOETIEK

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SABRINE BOETIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SABRINE BOETIEK
(Get full report from official database of BE for SABRINE BOETIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SABRINE BOETIEK
Addition kinds of activities for SABRINE BOETIEK

251501. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
01610404. Spruitboerderij | Brussels sprout farm
36250200. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
38410422. trocars | Trocars
55510103. Jetski's | Jet skis
73899948. Zwembad en hot tub service en onderhoud | Swimming pool and hot tub service and maintenance

Werken bij SABRINE BOETIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SABRINE BOETIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SABRINE BOETIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SABRINE BOETIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van SABRINE BOETIEK in sociale netwerken
Look for responds of SABRINE BOETIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SABRINE BOETIEK. Laat een reactie achter voor SABRINE BOETIEK. SABRINE BOETIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SABRINE BOETIEK. Leave a respond for SABRINE BOETIEK. SABRINE BOETIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SABRINE BOETIEK op de google maps. Adres en contacten SABRINE BOETIEK
Location of SABRINE BOETIEK on the google maps. Address and contacts of SABRINE BOETIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come SABRINE BOETIEK SABRINE BOETIEK: ANDRE DE MOOR | HUIS PARTICOLARE | AQUATECH | FABELTJESKRANT | MOBISHOP T?L?COM

Other related companies as SABRINE BOETIEK: ANDRE DE MOOR | HUIS PARTICOLARE | AQUATECH | FABELTJESKRANT | MOBISHOP T?L?COM

SABRINE BOETIEK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SABRINE BOETIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf SABRINE BOETIEK bevindt zich op het adres: STATIELEI 65; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in SABRINE BOETIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SABRINE BOETIEK is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SABRINE BOETIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SABRINE BOETIEK, openstaande posities, locatie van SABRINE BOETIEK op de kaart.

SABRINE BOETIEK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SABRINE BOETIEK, company assigned to the tax number BE04719146728. The company SABRINE BOETIEK is located at the address: STATIELEI 65; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dameskledingzaken. Products created in SABRINE BOETIEK were not found.
The main activity of SABRINE BOETIEK is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SABRINE BOETIEK is not available. You also can look at reviews of SABRINE BOETIEK, open positions, location of SABRINE BOETIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SABRINE BOETIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SABRINE BOETIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SABRINE BOETIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SABRINE BOETIEK, employees, financial statistics.