UNIVERSAL MEDIA SA/NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • UNIVERSAL MEDIA SA/NV
Private companiesPrimary Metal Industries • UNIVERSAL MEDIA SA/NV

Contactgegevens UNIVERSAL MEDIA SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIVERSAL MEDIA SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIVERSAL MEDIA SA/NV

Regio (region): Hoeilaart, België

Adres (address): 1560-Hoeilaart, België

Telefoon (phone): 02-676.11.11 (+32-02-676.11.11) 02-676.11.11 (+32-02-676.11.11)

Fax (fax): 02-675.23.97 (+32-02-675.23.97) 02-675.23.97 (+32-02-675.23.97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIVERSAL MEDIA SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIVERSAL MEDIA SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIVERSAL MEDIA SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIVERSAL MEDIA SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIVERSAL MEDIA SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIVERSAL MEDIA SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIVERSAL MEDIA SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIVERSAL MEDIA SA/NV
Products information UNIVERSAL MEDIA SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE04777099609
Ondernemingsnummer: 5507415771
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000 EUR
Werknemers (employees): 45
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in UNIVERSAL MEDIA SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIVERSAL MEDIA SA/NV
(Get full report from official database of BE for UNIVERSAL MEDIA SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIVERSAL MEDIA SA/NV
Addition kinds of activities for UNIVERSAL MEDIA SA/NV

506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
24990903. Vleeshamers, hout | Meat hammers, wood
27320101. Boek muziek: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Book music: printing only, not published on site
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
34290300. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled

Werken bij UNIVERSAL MEDIA SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIVERSAL MEDIA SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIVERSAL MEDIA SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIVERSAL MEDIA SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

Zoek naar antwoorden van UNIVERSAL MEDIA SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of UNIVERSAL MEDIA SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIVERSAL MEDIA SA/NV. Laat een reactie achter voor UNIVERSAL MEDIA SA/NV. UNIVERSAL MEDIA SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIVERSAL MEDIA SA/NV. Leave a respond for UNIVERSAL MEDIA SA/NV. UNIVERSAL MEDIA SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIVERSAL MEDIA SA/NV op de google maps. Adres en contacten UNIVERSAL MEDIA SA/NV
Location of UNIVERSAL MEDIA SA/NV on the google maps. Address and contacts of UNIVERSAL MEDIA SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIVERSAL MEDIA SA/NV UNIVERSAL MEDIA SA/NV: ERNST & YOUNG ADVISORY | Wooncentrale | Atlantol-Eco nv | TRIANGLE ANNE-MARIE | Breakfast Club Company

Other related companies as UNIVERSAL MEDIA SA/NV: ERNST & YOUNG ADVISORY | Wooncentrale | Atlantol-Eco nv | TRIANGLE ANNE-MARIE | Breakfast Club Company

UNIVERSAL MEDIA SA/NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Hoeilaart, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIVERSAL MEDIA SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04777099609. Het bedrijf UNIVERSAL MEDIA SA/NV bevindt zich op het adres: 1560-Hoeilaart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 45 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in UNIVERSAL MEDIA SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIVERSAL MEDIA SA/NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIVERSAL MEDIA SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIVERSAL MEDIA SA/NV, openstaande posities, locatie van UNIVERSAL MEDIA SA/NV op de kaart.

UNIVERSAL MEDIA SA/NV is a company, that was registered 1991 in Hoeilaart region, Belgium. Full name of company is UNIVERSAL MEDIA SA/NV, company assigned to the tax number BE04777099609. The company UNIVERSAL MEDIA SA/NV is located at the address: 1560-Hoeilaart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 45 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in UNIVERSAL MEDIA SA/NV were not found.
The main activity of UNIVERSAL MEDIA SA/NV is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIVERSAL MEDIA SA/NV is not available. You also can look at reviews of UNIVERSAL MEDIA SA/NV, open positions, location of UNIVERSAL MEDIA SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIVERSAL MEDIA SA/NV, Hoeilaart: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIVERSAL MEDIA SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIVERSAL MEDIA SA/NV, Hoeilaart: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIVERSAL MEDIA SA/NV, employees, financial statistics.