MAISON NATURELLE

Contactgegevens MAISON NATURELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON NATURELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON NATURELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?OUVRAGE 11; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81227493 (+32-81227493) 81227493 (+32-81227493)

Fax (fax): +32 (65) 856-63-63 +32 (65) 856-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON NATURELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON NATURELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON NATURELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON NATURELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON NATURELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON NATURELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON NATURELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON NATURELLE
Products information MAISON NATURELLE

BTW identificatienummer (tax): BE07559936523
Ondernemingsnummer: 5042694091
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MAISON NATURELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON NATURELLE
(Get full report from official database of BE for MAISON NATURELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON NATURELLE
Addition kinds of activities for MAISON NATURELLE

7221. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
9631. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
599906. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment
22840101. Nylon draad | Nylon thread
28190800. Silicaverbindingen | Silica compounds
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
55219904. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: used
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services
89990702. Geofysische consultant | Geophysical consultant

Werken bij MAISON NATURELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON NATURELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON NATURELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON NATURELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van MAISON NATURELLE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON NATURELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON NATURELLE. Laat een reactie achter voor MAISON NATURELLE. MAISON NATURELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON NATURELLE. Leave a respond for MAISON NATURELLE. MAISON NATURELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON NATURELLE op de google maps. Adres en contacten MAISON NATURELLE
Location of MAISON NATURELLE on the google maps. Address and contacts of MAISON NATURELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON NATURELLE MAISON NATURELLE: VANHULLEBUSCH F. | GERARD VANDEMAELE | Mahieu Louis-Jean | BULTH? ELS | FCS

Other related companies as MAISON NATURELLE: VANHULLEBUSCH F. | GERARD VANDEMAELE | Mahieu Louis-Jean | BULTH? ELS | FCS

MAISON NATURELLE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON NATURELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559936523. Het bedrijf MAISON NATURELLE bevindt zich op het adres: RUE DE L?OUVRAGE 11; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in MAISON NATURELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON NATURELLE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON NATURELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON NATURELLE, openstaande posities, locatie van MAISON NATURELLE op de kaart.

MAISON NATURELLE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON NATURELLE, company assigned to the tax number BE07559936523. The company MAISON NATURELLE is located at the address: RUE DE L?OUVRAGE 11; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dameskledingzaken. Products created in MAISON NATURELLE were not found.
The main activity of MAISON NATURELLE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON NATURELLE is not available. You also can look at reviews of MAISON NATURELLE, open positions, location of MAISON NATURELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON NATURELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON NATURELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON NATURELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON NATURELLE, employees, financial statistics.