UITGEVERIJ AVERBODE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • UITGEVERIJ AVERBODE
Private companiesHealth Services • UITGEVERIJ AVERBODE

Contactgegevens UITGEVERIJ AVERBODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITGEVERIJ AVERBODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITGEVERIJ AVERBODE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 3271-Averbode, België

Telefoon (phone): 013-78.01.52 (+32-013-78.01.52) 013-78.01.52 (+32-013-78.01.52)

Fax (fax): 013-77.68.37 (+32-013-77.68.37) 013-77.68.37 (+32-013-77.68.37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITGEVERIJ AVERBODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITGEVERIJ AVERBODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITGEVERIJ AVERBODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITGEVERIJ AVERBODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITGEVERIJ AVERBODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITGEVERIJ AVERBODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITGEVERIJ AVERBODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITGEVERIJ AVERBODE
Products information UITGEVERIJ AVERBODE

BTW identificatienummer (tax): BE09164764404
Ondernemingsnummer: 8575622558
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): 113
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in UITGEVERIJ AVERBODE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITGEVERIJ AVERBODE
(Get full report from official database of BE for UITGEVERIJ AVERBODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITGEVERIJ AVERBODE
Addition kinds of activities for UITGEVERIJ AVERBODE

149905. Talc mining | Talc mining
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
51369902. Truien, mannen en jongens ' | Sweaters, men's and boys'
72210000. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
79991202. Paardensport | Riding stable

Werken bij UITGEVERIJ AVERBODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITGEVERIJ AVERBODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITGEVERIJ AVERBODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITGEVERIJ AVERBODE. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van UITGEVERIJ AVERBODE in sociale netwerken
Look for responds of UITGEVERIJ AVERBODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITGEVERIJ AVERBODE. Laat een reactie achter voor UITGEVERIJ AVERBODE. UITGEVERIJ AVERBODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITGEVERIJ AVERBODE. Leave a respond for UITGEVERIJ AVERBODE. UITGEVERIJ AVERBODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITGEVERIJ AVERBODE op de google maps. Adres en contacten UITGEVERIJ AVERBODE
Location of UITGEVERIJ AVERBODE on the google maps. Address and contacts of UITGEVERIJ AVERBODE

Andere gerelateerde bedrijven als come UITGEVERIJ AVERBODE UITGEVERIJ AVERBODE: Krokant | MAISON BRULS | HEROMA | COIFFURE BIANCA | Screen Expres BVBA

Other related companies as UITGEVERIJ AVERBODE: Krokant | MAISON BRULS | HEROMA | COIFFURE BIANCA | Screen Expres BVBA

UITGEVERIJ AVERBODE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITGEVERIJ AVERBODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09164764404. Het bedrijf UITGEVERIJ AVERBODE bevindt zich op het adres: 3271-Averbode. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 113 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 420,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in UITGEVERIJ AVERBODE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UITGEVERIJ AVERBODE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITGEVERIJ AVERBODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITGEVERIJ AVERBODE, openstaande posities, locatie van UITGEVERIJ AVERBODE op de kaart.

UITGEVERIJ AVERBODE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITGEVERIJ AVERBODE, company assigned to the tax number BE09164764404. The company UITGEVERIJ AVERBODE is located at the address: 3271-Averbode. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 113 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 420,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in UITGEVERIJ AVERBODE were not found.
The main activity of UITGEVERIJ AVERBODE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UITGEVERIJ AVERBODE is not available. You also can look at reviews of UITGEVERIJ AVERBODE, open positions, location of UITGEVERIJ AVERBODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITGEVERIJ AVERBODE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITGEVERIJ AVERBODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITGEVERIJ AVERBODE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITGEVERIJ AVERBODE, employees, financial statistics.