TURBO'S HOET GROUP

Contactgegevens TURBO'S HOET GROUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TURBO'S HOET GROUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

TURBO'S HOET GROUP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 8830-Hooglede, België

Telefoon (phone): 051-25.15.23 (+32-051-25.15.23) 051-25.15.23 (+32-051-25.15.23)

Fax (fax): 051-25.34.03 (+32-051-25.34.03) 051-25.34.03 (+32-051-25.34.03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TURBO'S HOET GROUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TURBO'S HOET GROUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TURBO'S HOET GROUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TURBO'S HOET GROUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TURBO'S HOET GROUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TURBO'S HOET GROUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TURBO'S HOET GROUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TURBO'S HOET GROUP
Products information TURBO'S HOET GROUP

BTW identificatienummer (tax): BE06000152587
Ondernemingsnummer: 6902954101
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): 700
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TURBO'S HOET GROUP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TURBO'S HOET GROUP
(Get full report from official database of BE for TURBO'S HOET GROUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor TURBO'S HOET GROUP
Addition kinds of activities for TURBO'S HOET GROUP

3365. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
154200. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
24210101. Bontjes, opnieuw bezocht (hout) | Cants, resawed (lumber)
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
59630400. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
63210202. Broederschade- en zorgverzekeringsorganisaties | Fraternal accident and health insurance organizations

Werken bij TURBO'S HOET GROUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TURBO'S HOET GROUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TURBO'S HOET GROUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TURBO'S HOET GROUP. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van TURBO'S HOET GROUP in sociale netwerken
Look for responds of TURBO'S HOET GROUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor TURBO'S HOET GROUP. Laat een reactie achter voor TURBO'S HOET GROUP. TURBO'S HOET GROUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TURBO'S HOET GROUP. Leave a respond for TURBO'S HOET GROUP. TURBO'S HOET GROUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TURBO'S HOET GROUP op de google maps. Adres en contacten TURBO'S HOET GROUP
Location of TURBO'S HOET GROUP on the google maps. Address and contacts of TURBO'S HOET GROUP

Andere gerelateerde bedrijven als come TURBO'S HOET GROUP TURBO'S HOET GROUP: COTTYN C. | PEDICURE BIEN | VINCENT NELIS | LIBRAIRIE DE L'OURS | Drie Koningen

Other related companies as TURBO'S HOET GROUP: COTTYN C. | PEDICURE BIEN | VINCENT NELIS | LIBRAIRIE DE L'OURS | Drie Koningen

TURBO'S HOET GROUP is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TURBO'S HOET GROUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06000152587. Het bedrijf TURBO'S HOET GROUP bevindt zich op het adres: 8830-Hooglede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 700 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TURBO'S HOET GROUP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TURBO'S HOET GROUP is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TURBO'S HOET GROUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TURBO'S HOET GROUP, openstaande posities, locatie van TURBO'S HOET GROUP op de kaart.

TURBO'S HOET GROUP is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TURBO'S HOET GROUP, company assigned to the tax number BE06000152587. The company TURBO'S HOET GROUP is located at the address: 8830-Hooglede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 700 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TURBO'S HOET GROUP were not found.
The main activity of TURBO'S HOET GROUP is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TURBO'S HOET GROUP is not available. You also can look at reviews of TURBO'S HOET GROUP, open positions, location of TURBO'S HOET GROUP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TURBO'S HOET GROUP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TURBO'S HOET GROUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TURBO'S HOET GROUP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TURBO'S HOET GROUP, employees, financial statistics.